Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Studyspace B.V.
Uelserweg 25
7651 KT
Tubbergen

Verbeteringswensen analyseren en doorvoeren in ons systeem


Er ligt een aantal (kleine en grote) verbeteringswensen van onze klanten voor ons huiswerkbegeleidingssysteem. Samen met ons team worden deze ontworpen en ingebouwd in ons systeem. We zoeken een student (of groep) die samen met ons developersteam creatieve oplossingen vindt en deze weet door te voeren.

Onderzoeken op welke wijze, n.a.v. verbeteringswensen van klanten, het systeem kan worden verbeterd en samen met het team het plan uitvoeren.

opdracht_kennis: PHP, HTML, (S)CSS, JavaScript, TypeScript en MySQL. We werken met de volgende platforms: Symfony, Angular.

opdracht_bijzonderheden: Studenten kunnen vanuit huis werken. We werken samen via tickets en sprints met ClickUp en gebruiken Slack als samenwerkingsplatform. Minstens 1 keer per week hebben we een meet up via Teams. Afhankelijk van de prestaties belonen we de studenten met een vergoeding. De studenten worden begeleid door onze teamleider ontwikkeling die mede werkzaam is in het onderwijs en ervaren is met het begeleiden van hbo studenten.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering