Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Marcellino Zwirs
Max Planckstraat 3
2041CX
Zandvoort

Wil jij de makelaardij op zijn kop zetten¿ Help ons mee!


Wij geloven dat de rol van de makelaar op den duur kleiner zal worden. Techniek kan en zal in de toekomst steeds meer taken van de makelaar over gaan nemen. Daarom zijn wij al 2 jaar intensief aan het bouwen aan een platform waar de vastgoed eigenaar direct kan verhuren of verkopen aan kandidaten door middel van een efficiënt en geautomatiseerd systeem. Benieuwd? Neem contact op voor meer info!

  • Expat Rental Scout is een jong makelaarskantoor dat in 2016 haar deuren heeft geopend aan de Max Planckstraat 3 in Zandvoort.
  • Wij zijn vernieuwend, creatief en maken gebruik van moderne technieken. Mede-oprichter Boyd Minnebo is ingenieur en daarnaast al jarenlang werkzaam binnen de makelaardij in Amsterdam, Haarlem en omliggende gemeenten. Kennis en ervaring heeft Boyd opgedaan tijdens zijn jaren in dienstverband bij èèn van Amsterdams vooraanstaande makelaarskantoor; Brinkborgh Makelaardij.
  • Mede-oprichter Marcellino Zwirs is afgestudeerd in HBO Small Business and Retail Management. Marketing, branding en sales zijn de vakgebieden waar hij graag zijn tanden in zet. Vanaf 2014 is hij werkzaam geweest voor verschillende expat centers in Nederland en Spanje. 
  • Ons team bestaat uit een klein maar professioneel team met ervaring, kennis en een uitgebreid netwerk dat in de afgelopen jaren is opgebouwd.
  • Jong en gedreven. Dat is wat we zijn! Expat Rental Scout is ook verantwoordelijk voor de websites: www.woningdelersclub.nl, www.beleggingspand24.nl en stadswaarborg.nl.
  • Wij zijn een opkomend makelaarskantoor gerund door twee heren van 31 jaar oud. Afgestudeerd bouwkunde HBO en Small Business en Retail Management HBO. Sinds 2015 zijn wij zeer actief bezig met de ontwikkeling van ons platform en hebben met veel developers samengewerkt. Daarom denken wij goede begeleiding te kunnen geven aan onze stagiaires. Wij hebben zelf ook regelmatig stage gelopen en weten wat er op het gebied van begeleiding komt kijken.

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering