Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Aroundfriends
Boschveldweg 10
5211VG
's-Hertogenbosch

Stage User Management Omgeving Aroundfriends


Aroundfriends is een startup die internationale reizigers matcht met een persoonlijke gids op de plaats van bestemming. We bouwen dit platform in eigen beheer en op basis van een microservice structuur. Wij zoeken een stagiair die het leuk vind om binnen internationaal toerisme mee te werken aan deze nieuwe manier van reisbeleving en zich in eerste instantie richt op de user management omgeving.

Stage User Management Omgeving Aroundfriends

Jaarlijks reizen 1,5 miljard toeristen naar een ander land om de batterij op te laden. Sommigen rusten vooral uit, maar veel reizigers gaan actief op zoek naar nieuwe belevenissen en inspiratie.  

Wat zou het fijn zijn om zo’n ontdekkingstocht te doen samen met iemand die helemaal thuis is in de omgeving. Een aangenaam persoon, die aanvoelt wat jij wil ervaren en je daarbij kan helpen. Iemand met wie je een persoonlijke klik maakt en die je reis echt naar een hoger niveau kan tillen. Alsof je onder vrienden bent. Aroundfriends.

In het woud van pakketreizen, voorgeprogrammeerde dagtrips en groepsrondleidingen is de gids erachter nauwelijks te vinden. Dáár ligt het bestaansrecht van Aroundfriends. We matchen. De reiziger kan op basis van zijn of haar behoefte eenvoudig de gids vinden die daar het best bij past. 

Voor de gids is Aroundfriends het platform waar hij of zij als mens en als professional centraal staat. Niet alleen in het primaire gidswerk, maar ook voor ondersteunende behoeften. 

Weg van de massa. Geen gestandaardiseerde of collectieve ervaring, maar een unieke, individuele beleving gebaseerd op passende menselijke relaties. Aroundfriends is een nieuwe aanbieder in een markt waarin wereldwijd jaarlijks 1,1 biljoen US-dollar om gaat. 

Opdracht User login management omgeving: 

Het volledige platform is op basis van een microservice architectuur ontworpen. Momenteel worden de laatste stappen gezet om een eenvoudig functionerende website te lanceren. Deze zal de meest belangrijke onderdelen van het boekingsproces bevatten maar gebruikers kunnen nog geen account aanmaken. Deze functionaliteit zullen we spoedig nodig hebben. Hierin moeten de gebruikers hun eigen gegevens kunnen beheren en afhankelijk van de gebruikersrol moeten ze hierin aanpassingen kunnen maken.

Hierbij moet onder ander onderzocht worden:

-        Kunnen we hierbij het beste gebruik maken van Web of Server Assembly?

-        De volledige user management omgeving zal modulair opgezet worden om toekomstige uitbreiding hiervan beter te faciliteren. 

-        Op welke wijze het design van de UI uitgevoerd kan worden. Onze look & feel en visuele identiteit is door een professionele partij gemaakt en hier kan mee overlegd worden om een plan van aanpak voor te schrijven. De HTML kan zelf uitgevoerd worden.

 

Je zult hierbij de volgende werkzaamheden uitvoeren:

-        HTML front-end design in Blazor. 

-        Microservice module(s) maken voor het beheer

 

Wij bieden je daarbij het volgende aan:

-        Meebouwen en denken aan een nieuw platform binnen de toerismesector waarin het draait om een persoonlijke benadering. 

-        We werken in een klein team met een praktijk-stagebegeleider die ruim 20 jaar ervaring heeft binnen ICT en deze kennis breed heeft toegepast. 

-        Stagevergoeding van 500 euro p/m.

-        Aroundfriends staat momenteel in de beginfase. Ons doel is om een succesvol platform op te zetten dat mee kan groeien met onze ontwikkeling. Hierdoor ontstaan mogelijkheden om na de stage vervolgtrajecten met elkaar aan te gaan. 

 

 


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica