Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

SyncVR Medical b.v.
Padualaan 8
3584 CH
Utrecht
H.R. Kruytgebouw

VR Game Development - Stage of Afstudeeropdracht


Wij zijn op zoek naar een super creatieve VR Game Development stagiaire die verschillende toepassingen gaat ontwikkelen voor patiënten in de zorg! Met SyncVR Medical is het onze missie om de zorg te verbeteren met Virtual Reality. Wil jij impact maken op het leven van patiënten en zorgprofessionals? Wil je werken met de nieuwste VR-technologie? Let's go!

Wat ga je doen?

Jouw doel is om nieuwe VR content voor patiënten te ontwikkelen! Met een enorme dosis creativiteit en doorzettingsvermogen ga je in gesprek met ziekenhuizen, patiënten en neem je het voortouw om nieuwe VR-games te ontwikkelen en echt impact te maken op het leven van patiënten. Voorbeelden zijn het ontwikkelen van VR-bewegingsoefeningen voor Covid19-patiënten, ontspanningsoefeningen voor patiënten met angst of VR-minigames voor kinderen.


Naar wie zoeken we?

  • Je hebt ervaring met ontwikkelen in Unity;
  • Je hebt de motivatie om je innerlijke creativiteit en innovatief denkvermogen los te laten;
  • Je beschikt over de communicatieve vaardigheden om te communiceren met patiënten en verpleegkundigen (veel van SyncVR is ook in het Engels!);
  • Je bent beschikbaar voor een periode van 4 tot 6 maanden;
  • [Bonus] Je hebt ervaring met VR - dit is geen eis! Mooi meegenomen als je al wat weet, anders helpen we je om er snel mee aan de slag te kunnen.


Wat zit er voor jou in?

Je komt in een start-up. Dit betekent dat je volledige vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt door te werken aan grote impactvolle projecten in plaats van losse taken. Je bepaalt zelf je uren, waar je werkt en hoeveel vakanties je nodig hebt. Binnen onze bootstrapped start-up is er helaas (nog) geen stagevergoeding, maar we vergoeden wel eventuele reiskosten en voorzien je natuurlijk van de nieuwste VR-headset! De belangrijkste reden waarom mensen zich bij ons team aansluiten, is dat we 's ochtends allemaal opstaan met het idee dat we een impact hebben op het leven van mensen.

Daarnaast hebben we al iemand in het team die afgestudeerd is van de HvA (Game Development), dus we weten precies hoe het te werk gaat! :D We zijn te vinden op: syncvr.tech - hopelijk zien we je snel!


Geschikt voor studenten
  • Game Development