Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

MSD
Wim de Körverstraat 35
5831 AN
Boxmeer

Stagiair(e) Technische Bedrijfskunde, Business IT & Manageme


Ben jij op zoek naar een stageopdracht waar je de vrijheid krijgt voor jouw eigen initiatief? Wil jij weten hoe het is om onderdeel te zijn van één van de grootste multinationals in de farmaceutische industrie? Wij zoeken een vierdejaars HBO student Technische Bedrijfskunde of Business IT & Management die op zoek is naar een uitdagende stageplek in ons innovatieve bedrijf!

Over jouw stage project

Als stagiair(e) kan je een belangrijke rol spelen in de informatievoorziening voor de business, door het creëren van functionele dashboards gebaseerd op business data. Deze dashboards moeten simpel af te lezen zijn, zodat men direct de huidige status kan inzien. De data is aanwezig, maar is nog moeilijk te interpreteren of nog niet goed ontsloten.
Wij zoeken iemand die de bedrijfsprocessen binnen ons bedrijf kan doorgronden, de requirements goed kan vaststellen en met zijn technische kennis en kunde de verzochte data aan elkaar kan linken. Je gaat zelf schakelen met de business en kan je creativiteit loslaten op het resultaat. Er liggen diverse verzoeken voor dashboards, die in overleg, maar ook met eigen inzicht ingevuld kunnen worden.
 
Jouw verantwoordelijkheden

  • Maak een verzoek vanuit de business concreet en uitvoerbaar
  • Verzamel de juiste data en maak deze visueel in een dashboard
  • Overleg met de business om dashboards te finetunen en te implementeren
  • Ga op eigen initiatief op zoek naar meer dashboard mogelijkheden
  • Het geven van een frisse blik op de afdeling door jouw mening te geven

De beschreven werkzaamheden vormen het basispakket en zullen na een goede inwerk- en leerperiode vaak zelfstandig uitgevoerd worden. Op eigen initiatief of door vraag vanuit de organisatie kunnen deze worden aangevuld met andere projecten en/of taken.

Wie ben jij?

  • Vierdejaars HBO student Technische Bedrijfskunde of Business IT & Management
  • Je bent bekend met Tibco Spotfire, SAP en Oracle Databases en/of de Power Tools van Microsoft, zoals Power BI, Powerapps en Power Automate.
  • Je bent enthousiast over data aan elkaar knopen om de business betere inzichten te geven
  • Je bent sociaalvaardig en bent niet bang om iemand te benaderen voor vragen of opheldering
  • Je zoekt een stageopdracht waar je de vrijheid krijgt voor jouw eigen initiatief
  • Beschikbaar voor een periode van 5 maanden voor 40 uur per week.

Dit bieden wij jou

Stagelopen bij ons bedrijf betekent samen met jouw team werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving. Als student krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij:

  • De mogelijkheid om ervaring op te doen binnen de farmaceutische industrie
  • Een kans om jezelf te laten zien voor mogelijkheden na je stageperiode
  • Een uitdagende en dynamische werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Goede begeleiding door een ervaren specialist
  • Een stagevergoeding van € 500,- bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek)
  • Train gratis in onze eigen gym met sportklassen en meer!

Welkom in ons team

Ben jij enthousiast geworden over deze opdracht en over stage lopen bij ons? Solliciteer nu en wordt deel van ons team!

https://jobs.msd.com/gb/en/job/R179546/Stagiair-e-Technische-Bedrijfskunde-Business-IT-Management-Business-Intelligence

 

Ons IT-team opereert als een partner voor de business, die ideeën en innovatieve oplossingen voorstelt om nieuwe IT-mogelijkheden te realiseren. We werken internationaal samen om de diensten en oplossingen te leveren die iedereen helpen productiever te zijn en innovatie mogelijk te maken.

Je komt terecht bij de Automation & IT-organisatie voor de productieomgeving in Haarlem, die bestaat uit drie IT Business Analisten en zeven Automation Engineers. Je rapporteert aan één van de Business Analisten en indirect aan de IT Site Lead in Haarlem. In deze rol spreek je ook met een groot aantal collega’s aan de business kant, variërend van productie, logistiek, Facility management en development. 

Wie we zijn…

In de Verenigde Staten en Canada staan we bekend als Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, VS, en in alle andere landen als MSD. Al meer dan een eeuw stellen we ons in dienst van het leven en produceren we geneesmiddelen en vaccins voor veel van de meest uitdagende ziekten in de wereld. Ook vandaag de dag blijft ons bedrijf vooroplopen in het onderzoek naar het leveren van innovatieve oplossingen in de gezondheidszorg en het op een hoger plan brengen van de preventie en behandeling van ziekten die een gevaar vormen voor mensen en dieren wereldwijd.

Waar we naar zoeken…

In een wereld van snelle innovatie zoeken we naar dappere uitvinders die impact willen maken in alle aspecten van ons bedrijf, waardoor doorbraken mogelijk zijn die de komende generaties zullen beïnvloeden. We moedigen u aan om uw ontwrichtend denken, samenwerkende instelling en diverse perspectieven mee te brengen naar onze organisatie. Samen gaan we door met het Uitvinden voor het leven, Levens beïnvloeden en ondertussen het Inspireren van uw carrièregroei.

INVENT.

IMPACT.

INSPIRE.

We zijn er trots op dat we een bedrijf zijn dat de waarde van diverse, getalenteerde en toegewijde mensen samenbrengt en omarmt. De snelste manier om innovatie te doorbreken is wanneer diverse ideeën samenkomen in een inclusieve omgeving. We moedigen onze collega's aan om respectvol elkaars denkvermogen uit te dagen en gezamenlijk problemen te benaderen. We zijn een werkgever die gelijke kansen biedt en toegewijd is aan het bevorderen van een inclusieve en diverse werkplek.


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Technische Informatica