Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Kabisa
Daalwijkdreef 47
1103AD
Amsterdam - Zuidoost

Dashboarding


Kabisa is op zoek naar Software Engineering studenten die zich verder willen ontwikkelen in frontend development. Kabisa is een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in maatwerksoftware en cloud oplossingen. Wij hebben een passie voor techniek, zijn ware ‘masters of technology’ en hebben een grote focus op kwaliteit.

Dashboarding (frontend/full-stack)

Wil je jezelf ontwikkelen en de top bereiken? Kabisa is op zoek naar Software Engineering studenten die zich verder willen ontwikkelen in frontend development. Kabisa is een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in maatwerksoftware en cloudoplossingen. Stage lopen bij Kabisa biedt jou de kans veel te leren in een interessante omgeving. Wij hebben een passie voor techniek, zijn ware ‘masters of technology’ en hebben een grote focus op kwaliteit (Craftsmanship). We zijn alleen tevreden als onze klanten dat ook zijn. Ons portfolio bestaat uit klanten zoals: Signify, ASML, APG, Fatboy, Toyota en nog veel meer.

 

Omschrijving

In de Kabisa kantoren hangen op verschillende plekken TV schermen met dashboards. Hierop wordt allerlei data getoond zoals status van Continuous Integration builds, Kudos, 24x7 on-call engineers en support ticket response tijden.

 

Deze dashboards zijn hard toe aan vernieuwing. De techniek waarmee de dashboards ontwikkeld zijn is verouderd, de presentatie mag een stuk moderner en meer interactief en er is veel data beschikbaar die nog niet gevisualiseerd wordt.


Gewenste eindresultaat

Voor deze opdracht ga je onderzoek doen naar de huidige dashboards, onderzoek je de wensen en behoeftes van verschillende stakeholders binnen de organisatie en ga je op basis van je bevindingen nieuwe dashboards ontwikkelen. Je ontwikkelt de dashboards met het oog op de toekomst en zorgt dat deze eenvoudig aangepast en uitgebreid kunnen worden.

Daarbij maak je gebruik van moderne frontend technologieën zoals React, TypeScript, CSS animations en gebruik je verschillende API’s om data te ontsluiten. Je wordt begeleidt door een ervaren Kabisaan en leert hoe je hoge kwaliteit software kunt ontwikkelen met behulp van het Kabisa Craftsmanship gedachtengoed.

 

Wie ben jij?

 

  • Je zit in het laatste jaar van een HBO Software Engineering opleiding;

  • Je bent een leergierige, gedreven student die gaat voor resultaat;

  • Je hebt affiniteit met frontend;

  • Je hebt ervaring met programmeren en wilt jezelf hierin verder ontwikkelen;

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.



Heb je nog vragen?

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over deze stageopdracht neem dan telefonisch contact op met Vivian Say, Nadine Bijnens of Fleur Weekers via 0495 - 430 798 of stuur een e-mail naar recruitment'at'kabisa.nl

 


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering