Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

KPN
Teleportboulevard 121
1043 EJ
Amsterdam

HBO/WO commerciële meewerkstage klantbeleving


Start vanaf september! Studeer je momenteel bijvoorbeeld Commerciële Economie of Bedrijfskunde, werk jij graag klantgericht en wil jij op een unieke stageplek meewerken aan de premium klantbeleving? Solliciteer voor 1 juli met je CV en motivatiebrief op de onderstaande meewerkstage. Geef aan in de motivatiebrief waarom jij past bij KPN Internet of Things (IoT) en wat jij verwacht van de stage!

Hoe

Onderzoek samen met collega’s én een mede-stagiair hoe we de allerbeste beleving kunnen bieden aan onze IoT klanten.

Waarom

KPN IoT gelooft in het verbinden van klanten door onderscheidende diensten aan te bieden met een premium service. Door met klanten in gesprek te gaan of feedback op te halen, ontdek je waar de nieuwe kansen liggen.

Waar

Het KPN-hoofdkantoor op de Kop van Zuid met prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Nog geen 3 minuten lopen vanaf metrostation Wilhelminaplein. KPN heeft het hybride werken omarmd, waardoor het werk varieert tussen thuis en op kantoor werken.

Met wie

Je komt te werken bij KPN IoT, onderdeel van KPN Zakelijke Markt. In de eerste periode leer je veel collega’s kennen die je allemaal graag willen helpen. Daardoor wordt je snel een vast onderdeel van het team en weet je al snel bij wie je waarvoor moet zijn.

Jouw grootste impact

Tijdens jouw stage werk je mee aan het proces om de gewenste klantenbeleving voort te zetten en vervolgens middels events de klanttevredenheid te onderzoeken. Hiermee heb je directe impact op de premium klantbeleving waar we naar streven.

Jouw rol als

Vanuit je rol als stagiair klantbeleving ben je in contact met verschillende stakeholders van KPN IoT om te achterhalen hoe de organisatie zich continue kan verbeteren. Je bent onder andere bezig met coördineren en het realiseren van onze jaarlijkse NPS-meting. Daarnaast houd jij je bezig met andere marketingprojecten die zich richten op een aantrekkelijke positionering in de markt.

Wat breng jij ons

• Afgerond tweede of derde leerjaar van een HBO- of WO-studie op het gebied van Commerciële Economie of Bedrijfskunde • Uitmuntende analytische vaardigheden; je kunt je goed inleven in wat onze klanten willen en snel klantbehoeftes herkennen • Hands on; je bent in staat om zelfstandig te werken, initiatief te tonen en hulpvragen te stellen. Hoe beter je dit doet, hoe meer je bereikt in je stage en je jezelf kan ontwikkelen • Opgedane ervaring tijdens jouw studie: je bent actief geweest tijdens jouw studietijd en hebt jezelf bewezen door bijvoorbeeld relevante bijbanen, ondernemende activiteiten, stages of nevenactiviteiten

Wat krijg je ervoor terug

• Een stagevergoeding van €500 (WO) of €400 (HBO) • Een laptop • Samenwerken met een heel energiek en gemotiveerd customer operations team • Stage vanaf september, voor een periode van 4 tot 6 maanden (instroom moment is flexibel) • Toegang tot een internationaal breed netwerk bij KPN IoT Deze voorwaarden horen bij een fulltime meewerkstage van 40 uur.

Wie zijn wij

KPN IoT levert een portfolio aan diensten waarmee klanten in staat zijn om producten of dingen te verbinden met het internet om zo relevante data te verzamelen. Hierbij kan je denken aan de connectiviteit van deelscooters, CO2-meters en medische apparatuur.


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Cyber Security
  • Technische Informatica