Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Pharmeon
Paasheuvelweg 25
1105BP
Amsterdam
AHTC - Toren D6

Afstudeerstage Backend Developer | Digitale zorg


De mogelijkheden binnen de digitale zorg nemen steeds meer toe. Heb jij affiniteit met zorg en ICT en ben je op zoek naar een stage waarin je het verschil kunt maken? Zoek dan niet verder!

Als backend developer bouw je mee aan software voor onze portalen. Het gaat om het gedeelte dat verbinding maakt met de informatiesystemen van onder andere huisartsen. Je bouwt software met hoge kwaliteitseisen en geautomatiseerde tests. Het werk wisselt af tussen frontend en backend werk, waarbij de nadruk meer ligt op backend.

Pharmeon helpt meer dan 4.200 zorgpraktijken en 1,9 miljoen patiënten met de digitale toegang tot de praktijk. Via praktijkwebsites, patiëntportalen en via de “UwZorgOnline”- app kunnen patiënten bijvoorbeeld een afspraak plannen bij hun zorgverlener, een online of video-consult doen, hun eigen dossier inzien of een recept aanvragen bij de huisarts of apotheek. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de zorgprofessional meer tijd overhoudt voor zorg en houden we de zorg in Nederland laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

Wat kan je tijdens je stage verwachten:

  • Een prettige en laagdrempelige werksfeer.
  • Uitdagend en afwisselend werk bij een organisatie in de groei.
  • Werken bij de marktleider op het gebied van Zorg/ICT.
  • Een leuke stagevergoeding.
  • Mogelijkheid tot een contract na je stage.
  • Aandacht en tijd voor begeleiding en ontwikkeling.

Ashvin, senior developer: “Als developer bij Pharmeon werk je samen met je collega’s om mooie producten neer te zetten. Het werk is dynamisch en afwisselend. Ik werkte onlangs nog aan producten in samenwerking met developers van andere bedrijven. Dit brengt interessante uitdagingen met zich mee. Zo is het belangrijk om goede afspraken te maken over hoe de gezamenlijke ontwikkeling verloopt; in welke programmeertaal gaat er ontwikkeld worden, welke codeconventies worden afgesproken, waar komt documentatie te staan, et cetera. Kortom: nooit saai!”


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering