Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Your Next Concepts
Europalaan 100 - 3R4
3526KS
Utrecht

Afstudeerstage softwareontwikkeling onderwijsapplicaties


Wij zijn op zoek naar een (afstudeer)stagiair software development. Er liggen op het gebied van front-end en back-end een aantal mooie en uitdagende projecten om onze producten te verbeteren. Ben je op zoek naar een technische uitdaging met een sterke onderzoekscomponent? Neem contact op voor meer informatie. Start- en einddata zijn in overleg.

Your Next Concepts is op zoek naar een (afstudeer)stagiair software development. Op dit moment liggen er meerdere vernieuwende projecten die zich richten op het ontwikkelen van componenten in één van onze producten, datavisualisatie (front-end), dataprocessing (back-end), performance (front-end en/of back-end) en het opzetten van nieuwe modules (front-end en/of back-end).

Begeleiding
Wij vinden het belangrijk om stagiaires goed te begeleiden. Bij ons luisteren we naar iedereen en heb je een persoonlijke afstudeerbegeleider waarmee je dagelijks contact hebt. Wekelijks bespreek je de voortgang en inhoudelijke vragen met je afstudeerbegeleider en een andere collega die ook inhoudelijk betrokken wordt bij je stageproject.

Het is voor ons het belangrijkste dat jij je gedurende je stage ontwikkelt op persoonlijk en op technisch vlak en dat je ervaart hoe het is om binnen een (software)bedrijf te werken. Daarbij worden stagiaires op dezelfde manier betrokken als de andere collega’s. De afgelopen jaren hebben we al vele meewerk- en afstudeerstages begeleid.

Profiel
Wij zoeken iemand die het leuk vindt om te programmeren en graag bezig is met het strakker maken van de code en/of User Interface. Bij voorkeur heb je ervaring met een gedeelte van de volgende tools/talen: MySQL, Javascript, VueJS, Laravel, PHP, Bootstrap, (S)CSS, serverbeheer en Git. Kortom: je streeft naar een goed resultaat en bent bovendien kritisch en leergierig!

Wij zoeken een (afstudeer)stagiair(e) voor vier tot vijf dagen per week. Je krijgt veel vrijheid en werkt op ons vette kantoor in Utrecht (Dotslash Utrecht, Europalaan 100) in een omgeving met veel andere start-ups en scale-ups. In overleg kun je een gedeelte van je stage ook vanuit huis werken (indien vanuit school toegestaan). Het team bevat ervaren programmeurs die je graag verder helpen in je ontwikkeling en graag tijd voor je vrij maken. Daarnaast ontvang je natuurlijk een marktconforme stagevergoeding, gratis verzorgde lunch en regelmatige borrels.



Geschikt voor studenten
  • Software Engineering