Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Superscanner
Hendrik Figeeweg 1-015K
2031 BJ
Haarlem

PHP development stage bij snelgroeiend databedrijf


Binnen ons snelgroeiende bedrijf zijn we op zoek naar een stagiair PHP developer die ons kan helpen bij het verder uitbouwen en verbeteren van ons product. Dagelijks maken meer dan 80 retailers en fabrikanten in onder andere Nederland, België en Duitsland gebruik van onze prijs-, promo- en e-commerce data. Wil jij werken in een informele omgeving met gedreven en slimme collega's? Reageer nu!

Superscanner is op zoek naar gedreven informatica studenten die niet bang zijn om zich ergens in vast te bijten en in het diepe te springen. Wij zien jou als een volwaardig onderdeel van ons team en draait mee in onze tweewekelijkse development sprints, wat betekent dat je enorm veel kunt leren. Bij ons geen fictieve opdrachten waar nooit iets mee gedaan gaat worden, maar dingen bouwen die ook daadwerkelijk live gaan en door ons (of onze klanten) gebruikt worden.

Dus, wil jij veel verantwoordelijkheid en een steile leercurve binnen een jong en groeiend bedrijf? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou! Met 12 slimme en ambitieuze collega's gaan wij dagelijks tot het uiterste voor klanten als Action, Picnic en vele anderen. Met onze in-house ontwikkelde crawlers monitoren wij dagelijks 100+ retailers in 10 landen, oftewel miljoenen datapunten. Deze data wordt beschikbaar gemaakt in onze dashboards door onze klanten gebruikt om onder andere hun prijs- en promobeleid te bepalen.

Wij ontwikkelen voornamelijk in PHP, daarnaast kun je te maken krijgen met onder andere MySQL, Javascript, Vue.js, API's. Bouw jij de nieuwste crawler? Ontwikkel je slimme tooling voor ons team? Of een nieuwe feature in ons klanten dashboard? Alles is mogelijk en in overleg zetten we de juiste stappen om je zoveel mogelijk te laten leren.

Wat we bieden

  • Een kans om jezelf te ontwikkelen binnen een hard groeiende start-up
  • Directe impact op een product dat door grote retailers en a-merken gebruikt wordt
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid
  • Het mooiste kantoor van Haarlem
  • Een uitstekende stagevergoeding
  • Reiskostenvergoeding
  • Gratis lunch en een goed gevulde koelkast
  • Regelmatige borrels
  • Zeer leuke collega's (gem. leeftijd 28 jaar)

Meer weten? Neem dan contact met ons op en kom kennismaken. Tot snel!


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering