Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Albemarle Catalysts Company BV
Nieuwendammerkade 1-3
1022 AB
Amsterdam
HR Department

Afstudeeropdracht/stage HBO-ICT


BEN JE GEÏNSPIREERD DOOR "WHAT'S NEXT"? DAT ZIJN WIJ BIJ ALBEMARLE OOK Albemarle zet innovatie in om het leven van mensen te verbeteren. We zijn een dynamisch bedrijf en wereldwijde speler in de gespecialiseerde chemische industrie. Wil jij daar deel van uitmaken?

Bij Albemarle geloven we dat onze mensen ons succesvol maken. Wij omarmen diversiteit van ervaring, talent en ideeën. Wij werken hard om een inclusieve werkomgeving te creëren, die jou in staat stelt open en eerlijk te communiceren, te creëren en te innoveren.

Bij Albemarle vind je een positieve, teamgerichte werkplek die inspireert tot persoonlijke en professionele groei. We doen er alles aan om je te ondersteunen je carrièredoelen te bereiken en om je volledige potentieel te realiseren. Dat is wie wij zijn. Potentieel. Bij Albemarle ligt het aan de basis van alles wat we doen.

Python web ontwikkelaar gezocht

Voor een ontwikkelproject zoeken wij een of meerdere studenten die graag hun tanden zetten in een nieuw platform dat de Research & Development afdelingen van deze chemische fabrikant moet gaan ondersteunen. Op deze afdelingen worden nieuwe katalysatoren ontwikkelt waarmee zwavel en stikstof  wordt verwijderd uit ruwe olie ten behoeve van het milieu. Om deze producten te testen wordt gebruik gemaakt van high-tech processinstallaties. Hierbij worden grote hoeveelheden data gegenereerd die gemanaged moeten worden voor latere analyse. En juist hiervoor is gebruiksvriendelijke software nodig die beschikbaar moet zijn op de nieuwste devices. Hierbij moet je denken aan de laptops van de gebruikers, maar ook op Tablets waarmee de Technicians op het laboratorium rondlopen.  

Je valt onder de Data Science groep en zal aan de slag gaan met HTML, CSS, Javascript, python, en het Django Framework.  

Onder je taken vallen de volledige requirementsanalyse tot aan de ontwikkeling van de architectuur en software, en dit allemaal volgens agile projectmanagement methoden. Je gaat met  gebruikers  in gesprek om hun wensen in kaart te brengen en vertaalt dit samen met het data science team naar een werkende oplossing.


Gezocht:

  • HBO werk en denkniveau;

  • Aantoonbare ervaring met Python ontwikkeling;

  • Aantoonbare ervaring met web ontwikkeling;

  • Flexibele instelling

Benefits:

  • Werken in een organisatie waar diversiteit als kracht word gezien;

  • Een aantrekkelijke stagevergoeding;

  • Je mag in overleg twee dagen in de week thuiswerken;

  • Een laptop die je mag gebruiken gedurende de periode opdracht;

  • Werken in het hartje van Amsterdam direct aan het IJ

Waarom spreekt deze vacature jou aan?

Je wil graag nieuwe dingen ontdekken en complexe problemen oplossen. Je neemt graag eigen initiatief en vind het fijn om verantwoordelijkheid te nemen. Je past graag de nieuwste technieken toe in een omgeving die innovativiteit ademt. 

 

 


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering