Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

KPN
Teleportboulevard 121
1043 EJ
Amsterdam

Stage Data Analist (PowerBI)


Met de benodigde reporting & dashboarding vaardigheden ga je enthousiast voor onze stakeholders aan de slag. Elke actie is erop gericht om onze eigen analisten of de klant met de juiste data te voorzien.

Hoe

Met de benodigde reporting & dashboarding vaardigheden ga je enthousiast voor onze stakeholders aan de slag. Elke actie is erop gericht om onze eigen analisten of de klant met de juiste data te voorzien.

Waarom

Omdat we inzicht willen geven over de status van alle diensten die we aan onze klanten leveren. We geloven in data driven werken!

Waar

Op de 3e etage van ons kantoor in Zoetermeer, waarbij je het treinstation ziet liggen komen we zo’n twee keer per week samen. We hebben een open en ruime afdeling in het pand, waarbij je in het bedrijfsrestaurant (binnen en buiten) of in het winkelcentrum Rokkeveen lekker kunt eten. Daarnaast heb je de ruimte om veelvuldig thuis te werken.

Met wie

Samen met 10 andere collega’s vorm je het Digital, Data en Analytics team, waarbij er een aantal analisten, devops engineers en consultants actief samenwerken. We werken agile (scrum of kanban) en hebben veel kennis en ervaring in het team!

Jouw grootste impact

Het omzetten en bouwen van rapportages in PowerBI, waardoor we er voor zorgen dat onze business op één plek alle standaard rapportages en dashboards kan vinden.

Jouw rol als

Als Data Analist zet jij ons team op de kaart als de basis voor de data en informatievoorziening binnen onze afdeling en laat je ons verder groeien in de agile werkwijze. Jij draagt hieraan bij door enthousiasme en ervaring op het gebied data en techniek mee te brengen.

 Je houdt je bezig met de volgende zaken:

  • Je gebruikt je kennis van PowerBI en data in voor het maken van rapportages en dashboarding
  • Je zet je algemene kennis in om zaken te verbeteren
  • Je communiceert met onze analisten en stakeholders over benodigde functionaliteiten
  • En je zoekt interne afstemming en communicatie tijdens de scrum rituelen binnen het team

Wat breng jij ons

Voor deze stage van Data Analist bij KPN Wholesale breng je de combinatie van leergierigheid en data kennis mee en vorm je een mooie aanvulling voor het team. Ook kunnen wij rekenen op jouw:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van reporting & dashboarding (PowerBI)
  • Enthousiasme, leergierigheid en het opzoeken van samenwerking

Wat krijg je ervoor terug

Je krijgt de kans om mee te draaien en te leren in een team met professionals. Daarnaast krijg je een standaard stagevergoeding aangeboden.

Wie zijn wij

Je versterk het Digital, Data & Analytics team binnen de afdeling KPN Wholesale. KPN Wholesale levert diensten aan andere telecom operators en serviceproviders op de Nederlandse markt. KPN voert hierbij een open netwerkstrategie en realiseert dit door het openstellen van het vaste en mobiele netwerk van KPN. Ons team zorgt voor de nodige data en inzichten en analyse om onze klanten zo goed als mogelijk te bedienen. We doen dit door de business actief op te zoeken en enthousiast samen te werken.


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica