Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Synflows
Meeuwenlaan 98
1021JL
Amsterdam

Stagiair Frontend / Full Stack Developer ( Vue.js/Node.js)


Wil jij voor grote klanten betrokken zijn bij het gehele ontwikkeltraject? En dat in een klein team? Met gebruik van onder andere Vue.js en Node.js zijn wij onze bestaande suite aan het vernieuwen en verbeteren. Help jij ons mee onderdelen van de suite te moderniseren en daarbij in het hele traject impact te hebben?

Word je blij van programmeerwerk en ben je nieuwsgierig en dus graag op zoek gaat naar mogelijkheden en lijkt het je leuk om in een klein team mee te helpen om een bestaande oplossing om te zetten naar een moderne omgeving?

Denk daarbij aan Vue 3, Nuxt, Formkit voor de front-end. En voor de back-end Node.js, Sequelize, Postgres, HeadlessCMS, RabbitMQ etc.. Maar je leert ook werken in sprints en Azure DevOps, en als je dat wilt, automated testing, development pipelines en docker.

Wij zijn een team van 6 personen en we kijken ernaar uit om weer een stagiar in ons midden te hebben. 

Op basis van jou interesses gaan we samen kijken naar een mooie opdracht. Je wordt inhoudelijk begeleidt door het development team en persoonlijk begeleidt door de algemeen manager. Omdat het team best klein is, zijn er momenten dat je het even zelf moet uitzoeken, enige zelfstandigheid is daarom wel gewenst.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree