Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Cisco NetAcad Talent Program
Haarlerbergweg 13-10
1101 CH
Amsterdam

Simac - Cisco NetAcad Talent Program


In dit programma krijg je de kans om je stage te lopen en een uitdagende baan te krijgen bij belangrijke partners van Cisco. Wij werken samen met de volgende toonaangevende en innovatieve IT-bedrijven in Nederland.

Betreft: Stage en/of afstudeerstage

 

 

SIMAC IT NL

Wij zijn Simac, een innovatief technologiebedrijf, een familiebedrijf dat onderneemt met oog en zorg voor de samenleving. Integriteit, en loyaliteit zijn dan ook diep verankerd in onze cultuur. Wij zijn trots op het beheren van de hoogwaardige en cruciale technologie van toonaangevende bedrijven. Trots op de langdurige relaties die we hebben met onze partners en medewerkers. Trots op het sterke Brabantse fundament dat we in ruim 50 jaar hebben opgebouwd en dat alles met een gezonde dosis nuchterheid en warmte.

Wij staan voor robuuste en vernieuwende IT. Simac verbetert bedrijfsprocessen, behoudt het overzicht en geeft passend advies. Wij leren van fouten, nemen oorzaken weg en verbeteren onszelf continu. Onze klanten verdienen innovatie zonder in te leveren op continuïteit en veiligheid. Dat is waar wij het verschil maken. IT is er voor mensen en niet andersom.

Simac IT NL is officieel erkend als een Great Place to Work. We zijn enorm blij met onze prestatie! De Trust Index, die de perceptie van medewerkers meet op het gebied van trots, vertrouwen en plezier, vormt de basis van deze erkenning.

Met een Agile way of working zijn we in staat om flexibel, snel en doelgericht onze klant, partner en Simac kennis, ervaring en innovatie door te kunnen voeren in onze solutions.

 

Welke solutions zijn vertegenwoordigd in uw organisatie ?

·       Cloud

·       Security

·       Connectivity & Networking

·       Workplace

·       Simac | Your Space

·       Business Applications

 

Wat heeft u de studenten te bieden aan afstudeeropdrachten? Kunt u twee voorbeelden van afstudeeropdrachten noemen?

·       Diverse onderzoeken naar SDN optimalisaties (SD-LAN, SD-WAN, DNA) op gebied van automation, configuration en monitoring.

·       Het IT landschap van een klant in beeld brengen en advies uitbrengen betreft verbetering monitoring en security.

 

 

Wat onderscheidt uw bedrijf van andere IT-bedrijven? Waarom zou een student voor uw organisatie moeten kiezen?
Bij Simac maakt iedere collega het verschil. Simac biedt een plek om impact te maken voor onze klanten en onze maatschappij. De mogelijkheid om te groeien als mens én als specialist. Als familiebedrijf kunnen en willen we niet anders. We gebruiken hier zelfs een unieke term voor: Teamnology. We zijn een hecht team dat samenwerkt om de technologische uitdagingen van onze klanten op te lossen. Een team dat staat voor warmte, waarde en wendbaarheid, want we koesteren het persoonlijke contact en wederzijds vertrouwen.

 

Wat vindt u belangrijke eigenschappen bij een afstudeerder/nieuwe medewerkers? En welke eigenschappen passen goed bij de organisatie?
We groeien verder als organisatie die open staat voor vernieuwing en samenwerking. Wij geloven in ecosystemen, want samen bereik je meer dan alleen. Onze kennis delen, op de klant afstemmen en in onze rol van service integrator alle diensten vlekkeloos op elkaar laten aansluiten. Onze klanten en collega’s ondersteunen in de onstuimigheid van de verdergaande digitalisering en, met hen aan het roer, de beste balans creëren tussen standaard oplossingen en persoonlijk maatwerk. Een avontuur waar ons Simac-hart sneller van gaat kloppen.

 

Wat zijn de groeikansen voor een student qua functies bij uw organisatie?
We geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Veel van onze medewerkers zijn langdurig in dienst bij Simac. Eén van de succesfactoren hiervoor is interne doorstroming. Wij hebben een groot aanbod van functies op zowel technisch, procesmatig, management als commercieel gebied. Door onze omvang kan groei en ontwikkeling van medewerkers plaatsvinden aansluitend bij persoonlijke ambities en competenties van een medewerker.

 

Wat zijn de ontwikkelkansen qua scholing bij uw organisatie?
Wij leveren hoogwaardige oplossingen van sterke partners waar klanten van afhankelijk zijn. Deze vereisen dat onze organisatie veel kennis en kunde heeft, deze onderhoud en met vernieuwingen meegaat. Wij hebben hierom uitgebreide instrumenten om medewerkers te faciliteren in kennis en competentieontwikkeling.

 

Op welke locaties kunt u afstudeerders plaatsen?
Veldhoven en Ede

 

Aanmelden:

https://www.netacad.nl/talent-program-overview/


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree