Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

NOS
Journaalplein 1
1202 JT
Hilversum

Stagiair Development Team


Ben jij een enthousiaste en leergierige stagiair die op zoek is naar een stage op het gebied van development? Dan heeft NOS Digitale Media een stageplek voor jou! (Hilversum | 32-36 u | februari 2023 - juli 2023 | stage)

Wie wij zijn

De NOS heeft dagelijks miljoenen gebruikers via NOS.nl en onze NOS-apps, daarmee behoort de NOS tot de top 3 van grootste Nederlandse nieuwsplatformen.

Bij NOS Digitale Media ontwikkelen we onze website en apps zelf. Ook de backend hebben we volledig in eigen beheer. Dat doen we met een enthousiast team van zo’n 30 bevlogen professionals: backend- en frontend-developers, iOS- en Android-developers, UX-designers, visual designers, productowners en dataspecialisten.

Wat ons bindt is onze creativiteit en vindingrijkheid. We zijn er enorm trots op dat we voor een van de grootste onafhankelijke nieuwsorganisaties van Nederland werken en actief bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen in het medialandschap.

Wat je gaat doen en gaat leren

Jouw stage bij de NOS zal heel afwisselend zijn. Onze developers nemen je mee in hun werk en kunnen jou hier meer over leren. Je gaat meedraaien in een van onze ontwikkel teams, dat kan het front- of backend team zijn of een van de app teams (Android of iOS).

Samen met jou bedenken we een uitdagende opdracht die past bij jou en je studie, en ook bij de ambities van NOS Digital. Denk hierbij aan het maken van een app voor een evenement, het doen van technisch onderzoek, of het onderzoeken van onlineconcept voor het Jeugdjournaal. Daarnaast leer je veel over het werken in een Tech team, zoals de scrum-agile methodes en verschillende tools.

Maak je geen zorgen als je hier nog geen ervaring mee hebt. Sommige dingen kunnen wij je leren, andere dingen mag je zelf uitzoeken of een cursus voor volgen. We verwachten een gezonde enthousiaste leergierige houding.   

Wie wij zoeken

Een leergierige vierdejaars hbo/wo -student die een veelzijdige stageplek zoekt. Wij zien graag dat je zelfstandig en secuur werkt, zelf met ideeën komt, oplossingsgericht, analytisch en collegiaal bent. Je trekt makkelijk aan de bel als je iets niet weet, je vindt het leuk om samen te werken en je hebt er plezier in om nieuwe dingen te leren. Integriteit is heel belangrijk, want we gaan met vertrouwelijke informatie om. Verder zijn je communicatieve vaardigheden goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Enthousiast geworden?

Is dit voor jou de perfecte stage, dan maken we graag kennis met je! Solliciteer via deze link:

https://www.werkenbijdenos.nl/stagiair-development-team/nl

Voeg aan je sollicitatie een cv en motivatiebrief. In de motivatiebrief vertel je ons waarom je bij ons stage wilt lopen.

Solliciteren kan tot en met 18 november 2022. Het kennismakingsgesprek met je mogelijk toekomstige stagebegeleiders vindt eind november plaats. 

Mocht je nog verdere vragen hebben dan kan je via de link meer informatie vinden over hoe je ons kunt bereiken.


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica