Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

DGOffice BV
De Schans 19 - 21
8231KA
Lelystad

Afstudeerstage Informatica – Mobiele app


Voor ons kantoor in Lelystad zijn we op zoek naar een Informatica Stagiair. De opdracht is het ontwikkelen van een nieuwe mobile app.

Functieomschrijving

De opdracht is het ontwikkelen van een nieuwe mobile app.

DGOffice heeft recentelijk digitale versies van verschillende wetgevingen toegevoegd aan haar webapplicatie. Deze wetteksten kunnen nu dus in de webapplicatie geraadpleegd worden.

Jouw opdracht is om deze wetteksten ook via een mobile app beschikbaar te maken voor onze klanten.

Functionaliteiten waar je aan moet denken zijn, authenticatie van gebruikers, een zoek functie, en natuurlijk een snelle en prettige gebruikerservaring.

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het vaststellen van definitieve requirements, ontwerp van de GUI en het ontwikkelen en testen van de app. Hierbij zul je gebruik maken van bestaande webservices maar ook nieuwe webservices moeten ontwikkelen om de gewenste functionaliteit te realiseren.

 

Wat biedt DGOffice jou?

  • Goede ondersteuning en stagebegeleiding
  • Stagevergoeding
  • Ruimte voor zelfontwikkeling en mogelijkheid tot een baan
  • Werkplek met pc en andere benodigdheden
  • De koffie en thee met koekjes staan klaar!

 

Wie is DGOffice?

Bij DGOffice B.V. hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van applicaties, webservices en databases voor gevaarlijke stoffen en chemicaliën. Door een prettige werksfeer, waarin alle werknemers worden uitgedaagd, zijn wij zijn een dynamische, professionele en klant gedreven organisatie. Onze klanten en partners variëren van kleine bedrijven tot aan multinationals en overheden over de hele wereld.

 


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica