Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Go2People Websites
Nieuwe Herengracht 49
1011RN
Amsterdam

Stage Django / Python Developer


Wil jij jezelf ontwikkelen als Django Developer? Alle handigheden en finesses leren en aan de slag onder de hoede van een ervaren collega? Dan zit je bij ons goed! Wij zijn op zoek naar een stagiair Django / Python Developer (40 uur) voor een periode van 10 of 20 weken.

Wat ga je doen?

Bij je stage als Django / Python Developer bij Go2People ga je aan de slag met je Django-skills. Je bouwt een website van de grond af op, onder begeleiding van een ervaren programmeur. Dit gebeurt in blokjes, waarbij je eerst de databasemodellen schrijft, dan de admin, dan de views en tenslotte inzendingen afhandelt. Terwijl je dit doet, pas je good practices toe, oftewel: alle handigheden en fijne details die je niet zomaar op het web vindt. Je put hierbij uit de ervaring van een senior die al meer dan tien jaar Django gebruikt.

Verder ondersteun jij de senior Django Developer met:

  • Het uitbreiden van bestaande websites
  • Het programmeren van nieuwe websites
  • De klantsupport: het vinden en oplossen van bugs

Wie ben jij?

Voor de stage Django / Python Developer zoeken wij iemand die nauwkeurig en precies werkt. Ook schrijf je nette, goed leesbare en simpele code. Je werkt goed zelfstandig en binnen een team. Je bent er klaar voor om als een spons alle kennis over Django en Python verder op te nemen en kan niet wachten om dit in de praktijk toe te passen bij het bouwen van de beste websites voor de klant. Het is voor deze functie belangrijk dat je de Nederlandse taal zowel mondeling als in geschrift goed beheerst.

Verder heb je:

  • Ervaring met Python
  • Kennis van Django
  • Kennis van git
  • Pré als je bekend bent met de best practices uit het veld, Two Scoops of Django en de PEP8-richtlijnen
  • Pré als je ervaring hebt met Linux en Python- / Django-bibliotheken of de nieuwsgierigheid hebt om hier alles over te leren!

Wie zijn wij?

Wij zijn Go2People. Een digitaal bureau voor strategie, design, technologie en marketing. Als online partner helpen wij organisaties hun online ambities waar te maken.

Noem ons idealisten. We geloven namelijk dat de wereld een betere plek kan worden. Als digitaal bureau creëren we daarom digitale oplossingen waarmee we organisaties ondersteunen in hun missie. Van kleine bedrijven met grote ambities tot overheden en door idealen gedreven ondernemingen en ngo’s.

Wat bieden wij?

Bij Go2People kom je in een jong, professioneel, maar vooral gezellig team van ongeveer vijftien mensen te werken. Amsterdammers en dorpsmensen, fanatieke sporters en sporters die zich beperken tot tafelvoetbal, huisje-boompje-beestje-types tot eeuwige studenten. Bij ons vind je het allemaal. Wat we allemaal gemeen hebben is het streven naar het beste product.

Verder kom je in een authentiek grachtenpand in hartje Amsterdam te werken, waar we elke dag samen lunchen en we regelmatig op vrijdagmiddag op het weekend proosten.

Je ontvangt een vergoeding afhankelijk van ervaring van tussen de 250 en 400 euro per maand.

Het is voor deze functie belangrijk dat je vier dagen in de week op kantoor kan werken. 

Contact

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Wim, of stuur een e-mail met daarin je CV, portfolio en motivatie.


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica