Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Exivity B.V.
Van Boshuizenstraat 12
1083 BA
Amsterdam
Development

E2E test suite voor hybrid cloud metering applicatie 🔎☁️💸


Exivity is al meer dan 5 jaar een succesvol software bedrijf in Amsterdam. Wij bouwen B2B software om het gebruik van publieke- en private- clouddiensten inzichtelijk te maken. Op dit moment zijn wij druk met de ontwikkeling van een nieuwe applicatie waarbij het end-to-end testing framework nog gebouwd moet worden. Wij zoeken een gedreven HBO student die ons hiermee kan helpen.

Het ontwikkelteam van Exivity is een zeer internationaal team van ruim 14 medewerkers. De voertaal is daarom Engels. Wij zijn binnen het team opzoek naar een HBO student die het end-to-end geautomatiseerd test framework kan helpen vormgeven en bouwen. Hierbij zal je ondersteuning krijgen van verschillende backend en frontend software ontwikkelaars. 

Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken ten aanzien van deployments (Helm, Kubernetes) en programmeertalen (Rust, Go, React.JS Typescript). Het CI/CD platform dat gebruikt wordt is Github en het test framework zal daarom ook op het Github platform moeten gaan draaien. 

Binnen Exivity worden features gebouwd middels het Behavior Driven Development concept. Het test framework zal op deze methodiek moeten inhaken om uiteindelijk de definition-of-done status te kunnen behalen voor nieuwe features.

Als student krijg je binnen dit kader veel vrijheid om het framework te ontwerpen en te bouwen. Uiteraard zal er wel een design en code review gedaan worden door Exivity ontwikkelaars.

Voordelen stageplek @ Exivity:

  • Mogelijkheid tot deels thuiswerken

  • Leuk internationaal team met korte lijntjes

  • Regelmatig team uitjes en VrijMiBo's

  • Alle ondersteuning waar nodig

  • Gunstige stage compensatie


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree