Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Huren.nl BV
Europalaan 100
3526 KS
Utrecht

Stage Product Owner


Heb jij ambitie om een schakel te worden tussen IT en de business? En heb je affiniteit met software ontwikkeling, het implementeren van data en streef je altijd naar innovatie? Dan is deze Product Owner stage iets voor jou!

πŸ™Œ Over Huren.nl

Alles is te huur! Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het huren. Onze huurders zoeken naar een fietsenverhuurder op de hoek, tot een hoogwerker voor een bouwklus!

Huren.nl is een jong en snel groeiend bedrijf. Het is onze missie om de huurmarkt transparant en inzichtelijk te maken, zodat de huurder makkelijk en snel de juiste verhuurder kan vinden. We hebben mega grote ambities. Die ook over de landsgrenzen heen gaan. In onze stoutste dromen huurt uiteindelijk de hele wereld via ons! Check onze Company Page voor meer info.

πŸš€Dit ga je doen

Ons team is energiek, dynamisch en biedt veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Iedere keer spelen er andere vraagstukken. Het wordt dus nooit saai. Wel complex :).Wij wisselen de ontwikkeling van innovaties af met onderhoud van onze bestaande code-base. Wij verwachten dat je tijdens onze weekly meetings of een IT brainstormsessie de wensen uit de business kunt spotten en samen met je collega’s naar creatieve IT-oplossingen kunt vertalen. Daarmee heb je input in de planningsfase en welke coole projecten we meteen gaan oppakken.

Voornamelijk schrijf je stories uit en zet je in onze backlog in Gitlab. Samen met onze IT jongens fine tune je de stories in een refinement sessie en plan je een sprint in (agile werkwijze). Daarna gaat IT aan de slag en daarna ben jij weer aan de beurt: testing, coffee and again testing… Onze product owner is constant beschikbaar voor input. Als er een perfect resultaat in testomgeving staat -> Release & Borrel!

πŸ˜‡ Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt (beperkte) ervaring met het schrijven van stories en agile werken;
  • Je communiceert sterk en weet een goede band op te bouwen met onze ITers;
  • Je wilt continu verbeteren. Zo heb je nu al dingen gespot op deze website die beter kunnen;
  • Je kan keuzes maken “Wat doen we nu en wat komt later?”;
  • Je bent secuur in het testen en ziet snel of er foutjes in zitten;
  • Je bent flexibel en gewend samen te werken in een team.

❀️ Waarom stage lopen bij ons?

We hebben een jong en actief team waarin we allemaal erg betrokken zijn met elkaar. We doen naast werk vaak leuke dingen en zorgen maandelijks allemaal voor gave uitjes. Eens in het kwartaal pakken we het groot uit wat vaak samen gaat met een diner en soms zelfs met overnachting.

Wel hebben we, ondanks dat we allemaal van lol houden, ook veel kennis van hetgeen wat we doen en dat willen we allemaal delen met jou! Daarnaast haal je ook een passende stagevergoeding binnen (€400,-), zodat je niet met lege zakken je stage periode door moet πŸ˜‰

πŸ˜‡ Wat voorbeelden van wat je kan verwachten:

  • Gratis uitgebreide lunch met o.a. verse salades;
  • We hebben een écht kantoor die altijd geopend is ;-), dus je hoeft niet vanuit je kamertje te werken!
  • Elk kwartaal organiseren we een leuke teamactiviteit met diner dat vaak uitloopt tot in de late uurtjes
  • Iedere maand een gezellig sportuitje;
  • Elke week vrijdagmiddagborrel (VRIMIBO);