Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Engineering Spirit
Angstelkade 2A-1.11
3631NA
Nieuwersluis

Uitbreidingen embedded PLC Runtime functies (C/C++)


Speciale functies toevoegen aan ons runtime voor microcontrollers op basis van ARM, ESP32. Dit runtime is geschreven in C/C++ en isoleert de low-level functies van het high-level applicatie programma en bevat I/O, bootloading en debugging functionaliteit.

Het applicatie programma kan o.a. geschreven zijn in de standaard PLC-taal (IEC61131-3), waardoor het makkelijker te programmeren is.

De uitbreidingen voor het Runtime zijn:

  • Direct functies aanroepen in het run-time (C/C++).
  • Implementatie van een aantal seriële protocollen (Modbus, CAN, LTE-M modem)  (C/C++)

Indien mogelijk en qua tijd haalbaar:

  • Toevoegen van functies aan de IDE (Python)

De IDE van het platform is geschreven in Python.

Gezien de complexiteit van onze projecten zijn we op zoek naar een gedreven student/afstudeerder die echt verder wil in (Embedded) software met C/C++, Python en C#.

 

Kijk op https://engineering-spirit.nl/other/afstudeer-stage-elektronica/ voor uitgebreidere informatie.

Engineering Spirit BV is een elektronica bedrijf dat al 32 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen en leveren van elektronica producten. De focus ligt op het onderhouden, vernieuwen en optimaliseren van de producten van onze klanten, zodat zij een leidende positie kunnen behouden in hun marktsegment.
Wij zijn er trots op onze klanten de mogelijkheid te bieden om zelf controle te houden over hun embedded software, zelfs als ze geen ervaring hebben met C of C++. Onze expertise in PLC programmering (met IEC 61131-3) stelt ons in staat om PLC's naadloos te integreren in onze systemen.

Bij Engineering Spirit BV werken we samen met onze klanten om oplossingen te bieden die aansluiten bij hun specifieke behoeften en doen dit in een lang-lopende relatie.

Wat we bieden

Je werkt binnen een team, waarbij we elkaar niet alleen ondersteunen met advies en kennis, maar ook met daden. Je collega’s zijn allen kundig en gedreven, dus daar kun je ook op bouwen.

Later zal de verscheidenheid aan projecten je scherp houden, en waar studietijd nodig is, is die beschikbaar.

Bij een (later) dienstverband, werken we samen, om een inkomen te verdienen, dus deel je mee in winst en hebben we goede verzekeringen en een pensioenregeling.

We zien graag een ambitie om kort na je afstuderen een functie met leuke uitdagingen te komen vervullen.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree