Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Atlantis Digital BV
Kinderhuissingel 4J
2013 AS
Haarlem

Business IT analist


Atlantis is een innovatief Digital Agency. Naast ontwikkeling en realisatie van online strategieën bouwen we software op maat. We werken voor internationale klanten en aan onze eigen ideeën en producten. We zijn een internationaal team van professionals die continue werken aan innovatieve projecten en producten, en met passie en lol. We experimenteren graag, en leren elke dag weer.

We ontwikkelen software (backend), herontwikkelen en ontwikkelen digital strategie voor onze klanten. Projecten worden complexer en moeten de business ideeen inzichtelijk worden gemaakt en vertaald worden voor de developers.

Het analyseren van de business wensen, of het volledig in kaart brengen van bestaande systemen, op een gestructureerde wijze die gedocumenteerd wordt en kan worden. Daar ligt jouw uitdaging en rol om ons als bedrijf naar een hoger niveau te brengen. 

We hebben als onderneming teveel ideeen, die verdienen meer. Die verdienen jouw aandacht zodat ideeen gerealiseerd kunnen worden. We doen dat vooral in JAVA en Php.

Voorts werken we met data wat we inzetten voor growth hacking voor ons zelf en onze klanten. Ook daar zijn de mogelijkheden legio.

We zoeken een gedreven, ondernemende en vooral ook creatieve Business IT & Management student die het team tijdelijk en mogelijk na de stage komt versterken met verfrissende inzichten en aanpak. 


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree