Backend,

Ik heb drie stagiares nodig namelijk voor: Backend, Designer en Mobile apps devoloper,

Web development stagiair(e)

Als Stagiair Web Developer ontwikkel je samen met het team van ontwikkelaars aan de high-traffic-website www.tele2.nl. In ons team krijg je de ruimte om in een prettige sfeer ervaring op te doen met vele aspecten van modern web development: onze responsive website met uitgebreid CMS biedt uitdagingen op zowel frontend- (JavaScript/CSS) als backendgebied (PHP/Apache).

Web Design stagiair(e)

Als Stagiair Web Designer ga jij je bezighouden met alle facetten van onze Online afdeling en krijg je een mooi kijkje in de keuken van een creatieve, online wereld met veel kennisdeling. Je werkt mee aan landingspagina’s, banners, campagnebeelden, social media en het onderhoud van onze responsive website.

Assurance Tech stagiar(e)

De kracht van Tele2? Dat zijn onze mensen. Van de oude rot in het vak die nergens meer van opkijkt, tot de jonge onbevangenheid van een starter of stagiaire. Iedereen is even belangrijk en samen gaan wij geen uitdaging uit de weg. Nationaal en internationaal via onze ‘Shared Operations’

Opdracht IT Organisatie Management

International Card Services is volop in ontwikkeling. Van een traditionele inhouse IT-afdeling, wordt de omwenteling gemaakt naar een AGILE-based IT-regie organisatie. Als stage-opdracht zoeken we 1 a 2 stagiairs die hierin een actieve rol willen spelen. Studenten met de ambitie om organisaties te helpen verbeteren, als bijv. Service Coordinator, Business Consultant, Projectleider.