Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Henri Willig Groep
Hoogedijk 8
1051VM
Katwoude

Stagiair Applicatiebeheer


Onze organisatie is volop in ontwikkeling waardoor er steeds meer gevraagd wordt van de afdeling ICT op het gebied van informatietechnologie. De diversiteit aan activiteiten van onze organisatie (productie, logistiek, B2B sales en Retail) zorgt voor een grote variëteit aan werkzaamheden en projecten. Jij kan het team ondersteunen met de werkzaamheden en projecten!

Wil jij als Stagiair Applicatiebeheerder ervoor zorgen dat de processen iedere dag een stukje beter lopen?

De Henri Willig Groep is een snel groeiende, onafhankelijke kaasproducent die sinds 1974 succesvol is in het exclusieve kaassegment. Wij kennen een sterke positie in de nationale en internationale markt voor Hollandse kaas- en biologische kaasspecialiteiten. De totale organisatie omvat twee kaasmakerijen, diverse eigen winkels en een internationale Sales afdeling. Onze organisatie bestaat uit ruim 430 medewerkers. Voor de afdeling ICT, op ons hoofdkantoor in Katwoude (20 minuten van Amsterdam), zijn wij op zoek naar een Applicatiebeheerder.

Onze organisatie is volop in ontwikkeling waardoor er steeds meer gevraagd wordt van de afdeling ICT op het gebied van informatietechnologie. De diversiteit aan activiteiten van onze organisatie (productie, logistiek, B2B sales en Retail) zorgt voor een grote variëteit aan werkzaamheden en projecten. Zo hebben wij bijvoorbeeld intranet, personeelsplanningssoftware en nieuwe kassasoftware geïmplementeerd. Ook de komende jaren staan er verschillende mooie projecten in de planning die die onze organisatie verder helpen zoals Extranet B2B, Re-design ordertraject, Webshop – Afas integratie en de implementatie van Business intelligence voor AFAS Profit.

Als Stagiair Applicatiebeheerder maak je deel uit van de afdeling ICT die bestaat uit vier ervaren, toegewijde collega’s die elke dag de processen binnen het bedrijf een stukje beter laten lopen. Je rapporteert aan de ICT Manager. In deze stage houd je je bezig met het beheer van verschillende softwareapplicaties waaronder AFAS Profit, PurePos,  Softbrick, ATPS, EPO CheeseIT en diverse webapplicaties.

Wat ga je doen?

  • Als Stagiair applicatiebeheerder draag jij bij aan het vertalen van gebruikerswensen/eisen naar oplossingen.
  • Actief betrekken van medewerkers en/of klanten en leveranciers bij de optimalisatie van applicaties en processen.
  • Beheren van de inzet en inrichting van de verschillende softwareapplicaties en zorgdragen voor optimalisatie daarvan.
  • Jij signaleert en analyseert mogelijke verbeteringen van applicaties en processen en adviseert de IT manager hierover.
  • Jij bent het aanspreekpunt voor de gebruikers voor vragen met betrekking tot de in gebruik zijnde applicaties.
  • Je participeert mee in diverse IT-projecten.
  • Je instrueert eindgebruikers met betrekking tot de in gebruik zijnde applicaties.

Herken jij je in het onderstaande?

  • Je bent bezig met (Bedrijfskundige) informatica of ee nandere relevante studie op HBO niveau en zoekt ene stage per februari 2019 (andere periode is ook bespreekbaar) 
  • Je bent oplossingsgericht, proactief en enthousiast
  • Je hebt affiniteit met het beheren van applicatielandschappen.

Wat kun je verwachten?

  • een prima, marktconforme stagevergoeding
  • een stage waarin je samenwerkt met leuke collega’s 
  • een stageplek bij een organisatie waar vitaliteit hoog in het vaandel staat met yogasessies, bootcamp en andere activiteiten
  • een stageplek met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om mee te denken
  • de kans om je te ontwikkelen met onze eigen Henri Willig Academy

Hebben wij je interesse gewekt met deze vacature?

Wij ontvangen naast je CV graag een persoonlijke motivatie waarom jij enthousiast bent om voor ons stage te komen lopen. 


Geschikt voor studenten
  • Cyber Security