DASHBOARDS PER KLANTGROEP CREEEREN

Wie zijn wij? Crony is een jonge en enthousiaste start-up die gespecialiseerd is in automatisering van bedrijfsprocessen, robotisering, het koppelen van systemen, websites bouwen, webdesign en webapplicaties. Wij zoeken jou! Wat ga je doen? Een onderzoek naar de behoeften van verschillende klantgroepen en het creëren van bijpassende dashboards.

ROBOTISERING IN KAART BRENGEN IN ACCOUNTANCY WERELD

Wie zijn wij? Crony is een jonge en enthousiaste start-up die gespecialiseerd is in automatisering van bedrijfsprocessen, robotisering, het koppelen van systemen, websites bouwen, webdesign en webapplicaties. Wij zoeken jou! Wat ga je doen? Een onderzoek naar het in kaart brengen van bedrijfsprocessen bij accountants. Mogelijkheden van automatisering toevoegen en deze output standaardiseren.

DOCUMENTATIE EN VERBETERING SALESPROCES

Wie zijn wij? Crony is een jonge en enthousiaste start-up die gespecialiseerd is in automatisering van bedrijfsprocessen, robotisering, het koppelen van systemen, websites bouwen, webdesign en webapplicaties. Wij zoeken jou! Een onderzoek naar salesprocessen met als doel standaardiseren van prijzen en mogelijkheden. Hiervoor is technische kennis van de systemen die Crony gebruikt vereist.

Bouwen aan een Auto, Horror of Cabaret video platform?

DutchChannels is een Nederlandse Video On Demand exploitant, een plaats waar we online video platforms ontwikkelen en beheren voor special interest groups. Voor doelgroepen van 50.000 tot 2 miljoen mensen, zowel nationaal als internationaal.

INTERNSHIP BUSINESS ANALYST (European Sales Department)

Apollo Tyres is a dynamic and fast growing India tyre manufacturing company with a global footprint. Apollo Tyres Ltd. came into inception in 1972 and has since been a trusted name in the business of manufacture and sale of tyres. With our corporate headquarters in Gurgaon, India, we cater to over a 100 countries across the globe.

Afstudeeropdracht

Wij ontwikkelen maatwerk software die onze klanten succesvol maakt. Met ruim 100 vakmensen in Nederland zijn wij een toonaangevende applicatieontwikkelaar op het Microsoft Azure platform. Wij ontwikkelden als eerste Nederlandse partner applicaties in deze technologie.

Mobile software developer

Stage lopen bij Appedemic betekent meetellen in een snelgroeiende, dynamische onderneming met een ambitieus team.

OPTIMALISEREN INKOOP- EN BEHEER CLOUDDIENSTEN

TNO koopt IT-dienstverlening in bij externe partijen, waaronder Cloudproviders. In je afstudeeropdracht optimaliseer je voor TNO de werkwijzes voor het inkopen en beheersen van Clouddiensten, liefst gebaseerd op bestaande (theoretische) beheermodellen.

Massarius Publisher Trading Desk

Ben jij op zoek naar een stage waar je mooie projecten kan uitwerken voor bekende apps en websites en ideeën mag uitdragen binnen een snelgroeiende organisatie in hartje Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Web developer

We zoeken een 3e/4e jaars student die als developer aan de slag gaat, die nette, werkende code kan schrijven en ervaring heeft met PHP en een andere taal. Bij Van Ons maak je deel uit van een hecht jong team dat zich elke dag inzet om de beste websites en apps te maken. We zijn gevestigd in hartje Amsterdam en gespecialiseerd in de ontwikkeling van WordPress sites en shops.