Creating a centralized database with SQL

The assignment is to set up a database fed with information from various sources. This information must be (automatically) loaded into the database in a standardized format in order for queries to be created to automize the operational processes.

Information Systems Management Internship

Want to contribute to the ehealth organisation of the future? Join Minddistrict for your internship!

Stage Product Owner

Heb jij ambitie om een schakel te worden tussen IT en de business? En heb je affiniteit met software ontwikkeling, het implementeren van data en streef je altijd naar innovatie? Dan is deze Product Owner stage iets voor jou!

IT Support Intern - EMEA

As an IT Support Intern, you will be part of the Technology Operations team and you will get heavily involved in level-one technical support by addressing walk-ups for our customers. Your other activities will include reading, reviewing, and improving where relevant the current support process documents in our knowledge base (i.e. Atlassian) and using it to resolve first-line support cases

Frontend migratie

Het klantportaal van een van onze klanten, een kredietverstrekker, wordt goed gebruikt. Maar om mee te kunnen met de nieuwste technieken moet het gemigreerd worden naar een nieuw framework. Jij gaat uitzoeken welk framework het beste past op basis van de toekomstige functionaliteiten en bewijst dit vervolgens.

Valideren van PTP tijdsynchronisatie algoritme

Uitdagende opdracht op het gebied van IP en algoritmes. Onderzoek het Precision Time Protocol (PTP) en ontwerp een testopstelling om het bestaande algoritme te valideren en implementeer je verbeteringen in C++.

Stage: Traineeship (3e student)

De Dutch Grand Prix in Zandvoort, de Johan Cruijff ArenA en Valencia CF. Dekmantel Festival en Pukkelpop. Maar ook de BAM en de gemeenten Utrecht en Amsterdam. Stuk-voor-stuk opdrachtgevers die Safesight inzetten om beter, efficiënter en veiliger samen te werken. Wij groeien – nationaal en internationaal! Én daarom zoeken wij een gedreven student die – samen met ons – Safesight verder uitbouwt.

Drone detection system

Holding the Drones is een holdingmaatschappij met merknamen die vanalles doen rondom drones. Onze afdeling “Counter Drone Systems” ontwerpt een systeem die nauwkeurige detectie van drones in de stad mogelijk gaat maken. Het doel van deze projectopdracht is te onderzoeken welke detectiemiddelen/sensoren er zijn om de locatie van een drone in de stad, nauwkeurig te detecteren.

Cyber-Security bij onbemande luchtvaart

Het doel van deze stageopdracht is voor het complete spectrum van onbemande luchtvaart de risico's en bedreigingen door cyber criminelen in kaart brengen en adviezen te geven hoe dit veilig ingericht kan worden.

2D/3D visualisatie dronevluchten

Deze stage/afstudeeropdracht ga je werkelijk uitgevoerde en geplande vliegtrajecten van zowel bemande luchtvaart, General Aviation als onbemande luchtvaart, in 2D en 3D in kaart brengen.