Stage Mobiele App ontwikkelaar

We hebben een mooie stage voor een Java/Android developer die graag wil leren over het ontwikkelen van mobiele apps, werken in een ontwikkelteam, agile werken en iets moois maken. Iets voor jou?

UX Stage: Improve human performance

Tijdens je stage zal je voornamelijk bezig zijn met het ontwerpen van de user experience van een platform gebaseerd op het connected care principe. Dit platform moet interactie tussen patiënten en naasten onderling creëren/stimuleren.

Uitdagende PHP afstudeerstage bij Amsterdamse Scale-up

Afstuderen bij een van de meeste innovatieve Nederlandse bedrijven in de Ad tech space? Bij StoryTEQ zijn we opzoek naar een ambitieuze backend developer die ons koffiezet apparaat leeg komt drinken (en gaat helpen onze API naar een hoger niveau te brengen..)

.Net developer Identity & Access Management

Vindt jij het leuk om C# te schrijven, ermee te puzzelen en het .Net framework van binnen en buiten te leren kennen? Kom dan bij ons jouw uitdagende stage lopen! Als stagiair software ontwikkelaar bouw je mee aan meerdere oplossingen, voor o.a. Identy & Access en Parkeermanagement. Door inzet van interfaces bieden onze portals inzicht,overzicht en een verbetering in bedrijfsprocessen.

API ontwikkeling

API ontwikkeling in C#/.NET om daarmee offshore ontwikkelde software toegang te geven tot de back-end van onze Atlantis software.

Backoffice Licentie Transactie Systeem (BLTS)

Het ontwikkelen van BLTS waarmee licentie- en financiële tranascties doorgevoerd worden naar diverse backoffice systemen.

Generieke conversietool

Dataconversie betekent dat vanuit een diversiteit van bronnen informatie overgezet wordt naar ons Atlantis pakket. De dataconversietool moet het mogelijk maken dat data in Excel, CSV en XML wordt herkend en gemapped kan worden naar het desbetreffende Atlantis datamodel.

Multiplatform porting

De opdracht bestaat uit het inventariseren van de mogelijkheden voor het porten van de Atlantis applicatie naar een muliplatform applicatie en vervolgens deze porting ook uit te voeren.

Internship Front and back-end Development

Are you looking for a great software development internship within a private airline? If so, then maybe you are our next application development intern. Fly Aeolus is an on-demand air taxi service. With our young team made up of 12 international colleagues, we are democratizing private air travel in Europe. Currently we operate 13 aircraft and have offices in Rotterdam, Antwerp and Berlin.

Uitdagende stage voor de culturele sector?

INTK is een jong en ambitieus marketingbureau in Utrecht (25 min vanaf Amsterdam), gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale strategieën voor culturele organisaties.