Stage Business Analyst

Air Liquide, wereldleider in gassen, technologieën en diensten voor Industrie en Gezondheid, is aanwezig in 80 landen met meer dan 50.000 werknemers en bedient meer dan 2 miljoen klanten en patiënten. Zuurstof, stikstof en waterstof vormen de kern van de activiteiten van de onderneming sinds haar oprichting in 1902.

Synetic zoekt technische afstudeerders! (#PHP / Front-end)

Ben jij 4de-jaars student en op zoek naar een afstudeerstage? Wil jij naast het werken aan je stageopdracht ook een blijvende bijdrage leveren? Bij Synetic draai je op een volledig gelijkwaardige manier mee in het team en krijg je náást top begeleiding op technisch gebied een persoonlijke coach die je helpt jezelf te ontwikkelen. Wij hebben in 2021 nog één stageplek beschikbaar!

Migration from .Net 4.8 to .Net 5 / .Net Core

Are you a motivated and enthusiastic person? Do you enjoy creating innovative software? Would you like to test your knowledge and adaptability, are you looking for an internship that dives deeper into new and upcoming technologies? In that case, ActuIT is the place for you. In our company we are looking for students who are interested in expanding their horizons and have an out of the box view.

Uitdagende stage als Bedrijfsanalist

Wil jij weten hoe het is om tussen de opdrachtgevers, gebruikers en developers te staan als bedrijfsanalist? Dan is dit dé stageplek voor jou! Bij Second Company zal je verantwoordelijk zijn van het gebruiken, beheren en verbeteren van de processen binnen onze software solutions.

Back-end developer Moodle voor Educatieve (EdTech) Startup

Wij zoeken een gemotiveerde back-end developer die het leuk vindt om nieuwe functionaliteiten te bouwen. Hiervoor gebruiken wij Moodle; 's werelds grootste open-source LMS systeem. Als LiveLearn is ons streven om een leven lang ontwikkelen te stimuleren voor iedereen. Hiervoor hebben wij een platform gebouwd waar individuele gebruikers, opleiders en organisaties samenkomen.

ICT Intern

Newzoo is the leading global provider of games and esports research and analytics. We help some of the world’s largest entertainment, technology, and media companies to target their audience, track competitors, spot opportunities, and make strategic and financial decisions. Newzoo’s data and our analysts’ insights are quoted in the world’s largest news outlets daily.

Internship Digital Experiences IT/AV

This internship is about improving existing prototypes, developing & installing new demo experiences, and improving the overall quality of used technology stacks. (software, OS configurations, different hardware devices, computers or equipment, AV projection technology, audio/video recording & streaming, IoT-network, etc.).

Mainframe Wednesday

Mainframe Wednesday

Ben je bijna klaar met je hbo-/wo- bachelor of masteropleiding óf ben je net afgestudeerd? Dan ben je jezelf vast aan het oriënteren op een kickstart van je carrière in de IT. Misschien past Atos wel bij jou?

Mainframe outdated? Niet bij Atos! Mainframe is nog steeds een modern platform met veel innovaties zoals blockchain, kunstmatige intelligentie (AI), machine learning, docker, dev-ops, agile etc. Met meer dan 60 medewerkers in Nederland leveren wij jaar na jaar de meest uitmuntende IT Mainframe-infrastructuurdiensten aan toonaangevende, internationale klanten zoals banken, verzekeraars, overheid, fabrikanten, telecom etc. Mainframes blijken nog steeds essentieel te zijn voor bedrijfskritische applicaties van deze klanten, waardoor er veel vraag is naar mainframe infrastructuur specialisten. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Letterlijk. Met kantoren in 73 landen wereldwijd, kun je namelijk ook internationaal ontwikkelen. Ontdek jouw kansen bij Atos. #Thefutureisourchoice.

Wat kun je verwachten?
Tijdens dit webinar op woensdag 21 juli 2021 maak je kennis met onze werkzaamheden en de collega’s van het Mainframe team in Nederland. Je ontdekt hoe het is om te werken met Mainframe infrastructuren, wat de innovatieve ontwikkelingen zijn en welke diensten wij leveren aan onze klanten. Een van onze junior mainframe engineers neemt je mee in haar dag en vertelt je zoveel mogelijk over haar functie. Heb je hierna nog steeds vragen? Geen probleem! We sluiten af met een Q&A waarin jij al jouw vragen aan ons kunt stellen.

Wat gaan we doen?
Programma
11.50:    Digitale inloop
12.00:    Kick-off door Erik & Roland
12.15:    Dag in het leven van Ingrid
12.45:    Q&A
13.00:    Afsluiting

Voor wie is de Mainframe Wednesday?
Voor iedereen met een (bijna) afgeronde hbo- of wo opleiding met affiniteit voor techniek.

Nieuwsgierig geworden?
Check dan nu in bij de Mainframe Wednesday van Atos en ontdek jouw mogelijkheden. Het is de ideale manier om kennis te maken met consulting, het werk wat we doen, de technologieën die we gebruiken, hoe collega’s Atos ervaren, maar vooral ook om de mensen te leren kennen. Misschien wel jouw toekomstige collega’s?

Dus ben je klaar voor een kickstart van je carrière in de IT? Meld je dan nu!

Stage SAP-BIM

Ben jij een IT student en volg jij een studie richting Business IT & Management (BIM) en ben je geïnteresseerd in werken met de nieuwste technologieën in een hightech omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Jouw stage bij @Atos
Bij Atos stagelopen betekent dat je onder goede begeleiding onderdeel uitmaakt van een gezellig team in ons Technology Lab in Amstelveen, Groningen of Eindhoven.

 

Elke student krijgt twee dedicated begeleiders; één technisch begeleider die jou kan helpen bij de technisch inhoudelijke aspecten van je stage en één product owner; je coach die je helpt en zal faciliteren waar nodig om het beste uit je stageperiode bij Atos te halen. Daarnaast draai je mee in het studenten scrumteam.


We bieden je ook de mogelijkheid om relevante trainingen en cursussen te volgen binnen de Atos Academy die bijdragen aan een stevig fundament voor je project. Tot slot hebben we binnen het Technology Lab altijd interessante nevenactiviteiten zoals Game nights, Hackatons, Dare2Share sessies, Young Atos en verschillende socials om het bedrijf en je collega’s te leren kennen!


Wat voor stage?
 Atos is een pionier op het gebied van SAP-Cloud platform initiatieven. Het SAP-team adviseert en implementeert SAP-oplossingen voor toonaangevende klanten in Nederland en daarbuiten. Een van de belangrijkste onderdelen is het SAP Business Technology platform. Steeds meer organisaties willen hier gebruik van maken omdat het de integratie tussen de business applicaties vergemakkelijkt en nog meer mogelijkheden biedt. 

SAP brengt ieder jaar gave, innovatieve technologieën uit. Van een aantal van deze technologieën weten wij niet precies wat ze doen en waarvoor ze ingezet kunnen worden. Daarnaast is de documentatie zeer beperkt en weten we ook niet altijd hoe het werkt en wat de business case is.

Wij zoeken een afstudeerder die een voor ons nog onbekende technologie oppakt en deze samen met ons gaat uitwerken. Je krijgt hiervoor toegang tot de een Sandbox omgeving om deze technologie te installeren. Aan het eind van jouw stage lever je een gedocumenteerd verslag op hoe je het product werkend hebt gekregen en kun je een demo presenteren aan de Global Atos SAP community.

 

Een baan bij Atos na je afstuderen?
Dat is natuurlijk altijd mogelijk. We hebben immers al nauw met elkaar samengewerkt. Jij hebt laten zien dat je een professional bent en wij hebben je laten kennismaken met de cultuur van Atos! Als het aan beide kanten bevalt kun je bijvoorbeeld instromen in diverse foundation programma’s.

 

Wie ben jij?

 

  • Je bent bezig met jouw bachelor (derdejaars HBO/ WO) of master, in de richting van Business IT & Management (BIM);
  • Je bent op zoek naar een gave meewerk- of afstudeerstage;
  • Kennis en/of ervaring van Scrum en Agile;
  • Iemand die een bijdrage wil leveren aan het optimaliseren van IT-omgevingen.

 

En je bent

 

·        Analytisch sterk;

·        Communicatief vaardig;

·        Resultaatgericht.

 

 


Wat wij jou te bieden hebben

  • Een prima stagevergoeding;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Uitdagende afstudeeropdracht;
  • Goede begeleiding;
  • Gepassioneerde collega’s;
  • Mogelijkheid om je netwerk binnen Atos uit te breiden en wellicht na je studie te benutten!

 

Waar wacht je op? Join us!
Wil je meer weten over deze interessante stage bij Atos? Solliciteer snel!

 

Over Atos
Atos is toonaangevend in digitale services met een pro forma jaaromzet van 13 miljard euro. Bij Atos zijn op dit moment 120.000 medewerkers werkzaam, verspreidt over 73 landen. Wereldwijd is het de grootste speler op het gebied van Cloud, Cybersecurity en High-performance Computing. Met behulp van de diepgaande technologische expertise en kennis van industriële sectoren ondersteunt zij klanten in allerlei marktsectoren. Ook is Atos de wereldwijde IT-partner voor de Olympische Spelen en Paralympische Spelen en staat zij genoteerd aan de Euronext Paris market. Atos opereert onder de namen Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy en Worldline. Wil je weten wat wij nog meer doen? Ga naar nl.atos.net.

 

Atos zit wereldwijd gevestigd en ambieert het om al haar medewerkers gelijke kansen te bieden. Daarom stuurt Atos op het creëren van een inclusieve werkcultuur waarmee diversiteit op de werkvloer wordt herkend, ontwikkeld en gerespecteerd.

 

 

 

Stageopdracht Software Engineer

Photonfirst in Alkmaar is een pionier op het gebied van geintegreerde fiber optic sensing modules welke worden toegpast in Automotive, Aerospace en High-Tech industrieen.