Azure afstudeerstage

Wij zijn Betabit, een .NET gespecialiseerde softwareleverancier met verschillende vestigingen in Nederland, waaronder in Amsterdam. Voor onze klanten, die gebruik maken van Microsoft technologie, ontwikkelen we op maat gemaakte software. Onze programmeertaal is C#, daarnaast zijn wij als Microsoft Partner gespecialiseerd in Microsoft Azure.

Stagair(e) ICT Taylor Travel Management Group

Ben jij een zelfstandige en ondernemende go-getter die op zoek is naar een uitdagende en leerzame HBO stage? Iemand met een ongekende drive in combinatie met de ICT-skills om niet alleen onze groei maar ook het succes van Taylor en het team te boosten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Objectherkenning door drones middels AI

Holding the Drones is een holdingmaatschappij met werkmaatschappijen die van alles doen met drones. Onze werkmaatschappij “UTM Europe” bouwt een management informatie systeem voor de lagere luchtlaag en begeleidt daarbij autonome drones. Het doel van deze opdracht is, om door objectherkenning middels deep learning, drones autonoom door een omgeving (platteland of stad) te laten vliegen

Drone management systeem (1 of 2 personen)

Holding the Drones is een holdingmaatschappij met werkmaatschappijen die van alles doen rondom drones. Onze werkmaatschappij “UTM Europe” gaat zorgdragen voor een veilige onderste luchtlaag, door grond objecten en vliegende objecten in kaart te brengen en drones die met ons systeem vliegen, te begeleiden.

Beeldenkluis software voor dronebeelden (1 of 2 personen)

Deze opdracht is voor super programmeurs! Je gaat een mix tussen Google Photo en YouTube maken, voor dronebeelden.  Drones worden steeds vaker voorzien van meerdere camera’s. Bijvoorbeeld om de drones live te volgen (FPV), maar ook om hoge kwaliteitsbeelden te maken van objecten, terrein of incidenten. De beelden moeten kunnen worden bekeken en opgeslagen.

Vluchtvoorbereiding onbemande luchtvaart

Holding the Drones is een bedrijf met een aantal divisies op het gebied van onbemande luchtvaart. UTM Europe is het merk welke een Unmanned Traffic Management (UTM) applicatie ontwerpt. Zo’n applicatie regelt alles wat vliegt of gaat vliegen in de onderste luchtlaag. Deze afstudeeropdracht moet het mogelijk maken om alle vlucht voorbereidings- activiteiten te registreren.

Zichtbaarheid bemande- en onbemande luchtvaart

Holding the Drones is een bedrijf met een aantal divisies op het gebied van onbemande luchtvaart. UTM Europe is het merk welke een UTM applicatie ontwerpt. Zo’n applicatie regelt alles wat vliegt of gaat vliegen in de onderste luchtlaag. Deze afstudeeropdracht gaat alle vliegbewegingen van zowel bemande luchtvaart, General Aviation als onbemande luchtvaart in kaart te brengen.

Remote ID sensoren en dataoverdracht

Holding the Drones is een holdingmaatschappij met werkmaatschappijen die van alles doen rondom drones. Onze werkmaatschappij “Remote ID” maakt traceer devices voor drones, genaamd: “Remote ID”. Het doel van deze projectopdracht is een prototypes van RemoteIDs te ontwikkelen. Zowel hardware als software.

Wireless drone charging

Holding the Drones is een holdingmaatschappij met werkmaatschappijen die vanalles doen rondom drones. Onze werkmaatschappij “UAVBox” maakt dozen waaruit drones kunnen opstijgen, landen en laden. Het doel van deze stageopdracht is een prototype van een universeel laadmechanisme voor in de UAVbox te ontwerpen.

Drone detection system

Holding the Drones is een holdingmaatschappij met merknamen die vanalles doen rondom drones. Onze afdeling “Counter Drone Systems” ontwerpt een systeem die nauwkeurige detectie van drones in de stad mogelijk gaat maken. Het doel van deze projectopdracht is te onderzoeken welke detectiemiddelen/sensoren er zijn om de locatie van een drone in de stad, nauwkeurig te detecteren.