Development interns wanted (front & back-end)

We're Voicey, a young tech start-up based in the heart of Amsterdam. For the last year and a half, we've been working on creating a fully self serving influencer marketing platform. 2 platforms actually.

Stagiair Management en ICT bij KLANTINFOCUS (per feb)

HBO stage bij KLANTINFOCUS, een innovatief ICT bedrijf dat zich richt op klanttevredenheid bij de (semi)overheid en zorg. De stage bestaat uit verschillende onderdelen. Opdracht 1: Uitvoeren van een concurrentieonderzoek. Opdracht 2: Projectomgeving opzetten voor het uitvoeren van klantprojecten. Uitvoeren van support werkzaamheden en meelopen in de dagelijkse business.

Meer leren over blockchain technologie en cryptocurrency?

Heb jij interesse in blockchain technologie en cryptocurrency? Wil jij onderdeel zijn van een klein team van professionele software developers? Wil jij jouw programmeervaardigheden verder ontwikkelen? Dan is een stage bij Quantoz wat voor jou!

Customer eXperience afstudeerstage(s)

Ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht op het gebied van customer eXperience, Big Data, Business Intelligence, Knowledge Management of Integration? Heb je zelf al een idee wat je wilt onderzoeken of wil je de mogelijkheden bij Ebicus verkennen? Stuur dan gerust een open sollicitatie.

Feadship | Royal Van Lent Shipyard | ICT-stage

Gelegen aan de Kagerplassen, heeft Royal Van Lent Shipyard een prominente plaats ingenomen in de Nederlandse jachtbouw. De werf bestaat op Kaag al bijna 170 jaar en is gespecialiseerd in het bouwen van luxe motorjachten met een lengte van 70 tot maximaal ca. 100 meter.

Afstudeeropdracht ERP || GDPR/AVG-wetgeving

Ben jij een ambitieuze (master)student, geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en opzoek naar een afstudeeronderzoek? Lees dan snel verder om te zien wat Avanade je te bieden heeft. Bij Avanade kunnen studenten die in de afrondende fase van hun studie zitten een afstudeerstage doen. Voor het onderzoeksgebied ERP/Microsoft Dynamics 365 hebben wij het volgende onderzoeksthema.

Afstudeeropdracht || WebAssembly

Ben jij een ambitieuze (master)student, geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en opzoek naar een afstudeeronderzoek? Lees dan snel verder om te zien wat Avanade je te bieden heeft. Bij Avanade kunnen studenten die in de afrondende fase van hun studie zitten een afstudeerstage doen. Voor het onderzoeksgebied Software Engineering hebben wij het volgende onderzoeksthema.

Afstudeerstage DevOps voor Data Science

Ben jij een ambitieuze (master)student, geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en opzoek naar een afstudeeronderzoek? Lees dan snel verder om te zien wat Avanade je te bieden heeft. Bij Avanade kunnen studenten die in de afrondende fase van hun studie zitten een afstudeerstage doen. Voor het onderzoeksgebied Data & Analytics hebben wij het volgende onderzoeksthema.

Afstudeeropdracht || Blockchain & DevOps

Ben jij een ambitieuze (master)student, geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en opzoek naar een afstudeeronderzoek? Lees dan snel verder om te zien wat Avanade je te bieden heeft. Bij Avanade kunnen studenten die in de afrondende fase van hun studie zitten een afstudeerstage doen. Voor het onderzoeksgebied Software Engineering hebben wij het volgende onderzoeksthema met een focus op blockc

Afstudeeropdracht Infrastructure || Azure Cloud & SD-WAN

Ben jij een ambitieuze (master)student, geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en opzoek naar een afstudeeronderzoek? Lees dan snel verder om te zien wat Avanade je te bieden heeft. Bij Avanade kunnen studenten die in de afrondende fase van hun studie zitten een afstudeerstage doen. Voor het onderzoeksgebied Infrastructure hebben wij het volgende onderzoeksthema.