WMS implementatie consultant

Veeloo Logistics is recent gestart bedrijf wat zich bezig houdt met de klantspecifieke implementatie van de bewezen oplossingen van Körber Supply Chain (o.m. top 3 WMS pakket (Gartner). Ons team bestaat uit enthousiaste, ervaren WMS-professionals met 20 jaar ervaring met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van warehouse management systemen voor top-10 organisaties.

Informatica afstudeerstage - Dashboard

Voor ons kantoor in Lelystad zijn we op zoek naar een informatica afstudeer stagiair. De startdatum is flexibel en kan in overleg worden bepaald, voor een periode van 20 weken. Je gaat deel uitmaken van een jong en ambitieus team van 6 fte in een informele maar wel professionele werkomgeving.

Junior Solutions Engineer - Duaal student

Bij Bosch Energy & Building Solutions onderscheiden wij ons als een zeer professionele en ervaren securitypartner voor grootschalige beveiligingsprojecten. Wij leveren een service aan onze klant op het gebied van beveiliging en detectie. 

Uitwerken van bedrijfsprocessen.

Voor een Solution Design moeten er een aantal bedrijfsprocessen van de Universiteit van Amsterdam verder uitgewerkt worden.

Stageopdracht rondom beveiliging en privacy bij KinderRijk

Ben jij een IT student en volg jij een studie zoals HBO ICT, (Technische) Informatica, Software Engineering etc. en ben je geïnteresseerd in werken met beveiliging en privacy? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Blazor web app ter ondersteuning van satelliet ontwerp

Ontwerp en ontwikkelen van een Blazor web applicatie om een bestaande desktop/server applicatie uit te breiden. Deze applicatie, genaam CDP4, is een open source applicatie die gebruikt wordt om compexe systemen zoals satellieten en schepen met een team van ingenieurs te ontwerpen.

Stage - Sport tech startup - Focus On Your Sport

Houd je van sport en heb je affiniteit met tech? Dan is FOYS op zoek naar jou. FOYS helpt sportclubs en bonden met het automatiseren en digitaliseren van de sport. Het helpt de sport groeien door processen makkelijker en efficiënter te maken. FOYS heeft een digitaal platform ontwikkeld met verschillende modules: ledenadministratie, team management, facturatie, events en communicatie.

Back-end Developer

Wil jij ook graag alle aspecten van het ontwikkelen leren zodat je klaar bent voor een baan na je studie? Bij 9YARDS, een jong en dynamisch bedrijf in Amsterdam, krijg je de benodigde ondersteuning en zetten we je zo snel mogelijk in op een van onze uitdagende projecten of opdrachten. 9YARDS werkt voor verschillende bedrijven die binnen hun branche het verschil proberen te maken.

Cyber security stage - start september 2021

Fortytwo Security is information security expert. Wij helpen bedrijven hun IT beveiligingssystemen te optimaliseren door het bieden van security consultancy, PCI-DSS audits, vulnerability management en scans. Daarnaast doen we pentesting en leveren we diensten als CISO as a service en Log Monitoring services.

Uitdagende back-end (afstudeer)stage bij Avocado Media

Stageplek beschikbaar vanaf september 2021. Wij zijn Avocado Media, een team van jonge ondernemers. Wij richten ons op het designen- en ontwikkelen van interactieve platforms, websites, en online applicaties. Wij blinken uit in de vertaling van concepten naar toffe- en effectieve online producten die problemen oplossen en onze klanten verlichten.