Afstudeeropdracht(en) bij Axxius

Zoek je een afstudeerstage waarin je volledig de mogelijkheid krijgt om bezig te zijn met je onderzoek? Is jouw onderzoek of vraagstuk gericht op: cyber security, software engineering en technische informatica? Wil je tijdens het gehele afstudeertraject voldoende coaching en begeleiding? En ook een ruime stagevergoeding ontvangen? Lees dan direct onze vacature!

Data-architectuur

Gemeente Stichtse maakt steeds meer beleidsbeslissingen op basis van data. We willen Datagestuurd werken nog meer toepassen en kunnen jou hulp daarbij gebruiken. We zoeken een gedreven stagiair om aan de slag te gaan bij team Informatie & Automatisering (I&A). Heb je affiniteit met gegevensmanagement en data-architectuur? Dan is deze stage zeker iets voor jou.

Uitdagende Projectstage bij Tech Startup

Zoek jij een stage als programmeur waarbij je geld verdient én verantwoordelijkheid krijgt over je eigen project?   Tech startup SilkSage is per direct opzoek naar vier HBO ICT'ers die willen laten zien wat ze kunnen.

Stage ICT bij Maandag®

Bij Maandag® en Whoohoo® steken we tijd in het opleiden van onze eigen winnaars. De winnaars van de toekomst zijn onze stagiaires. We zijn op zoek naar een stagiair met een hart voor IT die de uitdagingen op de IT afdeling op ons hoofdkantoor met beide handen aanpakt.

Development image fiiltering medical x-ray software

Een praktische stage of afstudeeropdracht voor een zelfstandig werkende ontwikkelaar. Je werkt aan ons product VisiQuick waarmee tandheelkundige praktijken en ziekenhuizen in heel Europa hun dagelijks werk doen.

BUILD-YOUR-OWN CTF ENVIRONMENT

Lijkt het jou mooi om zelf een CTF omgeving te ontwerpen en/of te bouwen? Heb je kennis van (netwerk)infrastructuren en heb je affiniteit met web-development? Help ons onze CTFs en trainingen te verbeteren!

ANDROID TRUSTKILLER

Lijkt het jou gaaf om een tool te bouwen om Android applicaties te hacken? Heb jij affiniteit met web development en kennis van Android? Help onze RedTeamers om ‘SSL pinning’ te omzeilen!

SCARE ‘M SH*TLESS

Wil jij meer weten over Incident Response processen en activiteiten? Heb je ervaring met web development? Help ons door een platform voor onze Incident Response Oefeningen te bouwen!

Macnify heeft leuke werkplek voor HBO stagiair!

Macnify helpt creatieve bedrijven met hun Apple IT. Onze klanten bestaan uit zeer diverse Nederlandse en internationale reclame bureaus, architecten, advocaten etc. Wij zijn een one-stop-shop met veel expertise waaronder Apple, Synology, Meraki en VOIP. Je mag meewerken aan de meest uiteenlopende (maatwerk-)projecten voor onze opdrachtgevers en er is voldoende ruimte om te werken aan een project

Enthousiaste student voor Domotica systeem op RaspBerryPI!

BeNext B.V. zoekt een enthousiaste afstudeerder voor het maken van een domotica controller op het RaspberryPI platform!