Ontwikkeling web portals

Wij zijn de nummer 1 in matching van raden aan commissarissen, toezichthouders en adviseurs. Voor de ontwikkeling van onze web portals zijn we op zoek naar een full-stack ontwikkelaar.

Het ontwerpen Esb diagrammen modelling tool

Doel is een online versie van een tekentechniek genaamd ESB Diagrammen te ontwerpen en te implementeren volgens Documentation As Code (bekijk https://plantuml.com/ of https://www.websequencediagrams.com als voorbeeld). Er is een te definieren specificatie taal die een complex Diagram beschrijft en vervolgens grafisc als SVG genereert (webbased oplossing).

Stage Full Stack Developer

Bij Re:Shark helpen we bedrijven om hun B2B outreach te optimaliseren met behulp van AI-driven software. Wij stroomlijnen het proces voor het in contact komen met de juiste decision makers en het automatiseren van gepersonaliseerde campagnes. Tijdens deze stage als Full Stack Developer krijg je de kans om te werken aan ons innovatieve softwareplatform.

Unity VR developer

We are in search of enthusiastic devs (last year students) that will support the development team with a passionate, can-do mentality. So if you are looking for an adventure, are skilled in Unity and/or similar tools, and want to work with VR frontrunners – look no further. Within our team you will be able to work on VR/XR projects within the government industry like the Police force, and Defence

Stagiair Frontend / Full Stack Developer ( Vue.js/Node.js)

Wil jij voor grote klanten betrokken zijn bij het gehele ontwikkeltraject? En dat in een klein team? Met gebruik van onder andere Vue.js en Node.js zijn wij onze bestaande suite aan het vernieuwen en verbeteren. Help jij ons mee onderdelen van de suite te moderniseren en daarbij in het hele traject impact te hebben?

Gamify our iOS and Android app

Bij LetsOpp gebruiken we onze kennis en tooling om 'collective intelligence' te creëren voor onze klanten. Met onze Opp app stimuleren wij medewerkers (of andere belanghebbenden) om met hun ideeën bij te dragen. Eenmaal geclusterd vormen deze 'groepsideeën' de basis voor collectieve intelligentie: de wijsheid van de groep!

Stagiair Front-End Developer bij Realite.com

Ben jij klaar om ervaring op te doen in de dynamische wereld van digitale platformontwikkeling voor de Europese vastgoedmarkt? Bij Realite.com, een groeiend en innovatief bedrijf, zijn we op zoek naar een enthousiaste Stagiair Front-End Developer.

Stagiair Platform Manager bij Realite.com

Ben jij klaar om ervaring op te doen in de dynamische wereld van digitale platformontwikkeling voor de Europese vastgoedmarkt? Bij Realite.com, een groeiend en innovatief bedrijf, zijn we op zoek naar een enthousiaste Stagiair Platform Manager

Android & iOS App Delivery Intern

The only app your employees need! Speakap connects your frontline and office workforce with a mobile-first employee app; a single source for all your company information.

Technical Support & Documentation Intern

The only app your employees need! Speakap connects your frontline and office workforce with a mobile-first employee app; a single source for all your company information.