Backend Developer innovatieve CRM en Social netwerk website

Het team van Ravonet bestaat uit gretige, innovatieve en jonge mensen die allemaal het samen gevoel hebben om mooie innovatieve diensten aan te bieden. Kortom, een unieke club om voor te werken met zeer gave backend applicaties in volledig eigen beheer.

Frontend Developer innovatieve CRM en Social netwerk website

Jij bent helemaal wild van websites, applicaties en hebt oog om het web nog mooier te maken met jouw websites of applicaties. Jij bent gedreven om te leren en jou kennis in de praktijk te verruimen. Je zoekt een hip, modern, jong, innovatief en zeer groeiend bedrijf om je stage in te vullen? En als op klap op de vuurpijl ben jij een ondernemend type! Dan is de eerste stap van jouw toekomst.

Balancing Tool voor Turbo Machinery

Voor het on-site balanceren van Gas- Stoomturbines en Generatoren maken we gebruik van data uit een analyze systeem en een software tool. Deze is sterk verouderd. Veel handwerk en dit willen we verder gaan automatiseren. Nieuwe software tool maken

Trainee Digital Plant Analyses

Syngenta is one of the world's leading companies with more than 28,000 employees in over 90 countries dedicated to our purpose: bringing plant potential to life. Through world-class science, global reach and commitment to our customers we help to increase crop productivity, protect the environment and improve health and quality of life. For more information about us please go to www.syngenta.com.

Unity3D C# Developer

Waar: Amsterdam
Opleidingsniveau: HBO/WO
Uren per week: 32 – 40

 

Achtergrond:
Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaart Centrum (NLR) is de kennisonderneming op het gebied van lucht- en ruimtevaart in Nederland. Wij ondersteunen de Nederlandse overheid en industrie met kennis en innovatie op deze twee spannende en dynamische  gebieden.

De afdeling Training, Simulatie en Operator Performance binnen het NLR werkt aan diverse toepassingen binnen het domein van serious gaming, augmented reality (Microsoft HoloLens) en virtual reality (HTC Vive, Oculus Rift).  Binnen deze stage zal je dan ook aan de slag gaan met het ontwikkelen van applicaties die toepassing hebben op deze drie groeiende markten.

 

Wij zoeken:

•         een student op universitair of HBO niveau met

•         een flexibele meedenkende instelling,

•         teamgeest en goede communicatieve vaardigheden en

•         aantoonbare ervaring met Unity3D C♯.

 

Wij bieden:
•         aantrekkelijke stage-voorwaarden en ontwikkelmogelijkheden,

•         een uitdagende stageplaats in een hightech werkomgeving,

•         een werkterrein met veel marktpotentie, zowel nationaal als internationaal en

•         een aantrekkelijke vergoeding (€350+).

 

Web ontwikkelaar

Tijdens deze stage ben je samen met ons bezig met het ontwikkelen van dashboard oplossingingen voor de ipad welke over de hele wereld gebruikt gaan worden. Je krijgt alle vrijheid om nieuwe functionaliteiten te bedenken en mee te denken aan nieuwe ontwikkelingen.

(Afstudeer)stage bij UL. Working for a safer world!

Zoek jij een leuke en leerzame (afstudeer)stage, waarbij je mag werken aan innovaties in de ICT? Kom dan bij UL afstuderen! Je komt te werken in een organisatie die voorop loopt in de digitale wereld. Je kunt je vastbijten op het onderwerp van je stageopdracht. Dit zorgt ervoor dat je je opdracht met veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid kunt oppakken.

AFSTUDEERONDERZOEK BIJ HET HVA CENTRE FOR MARKET INSIGHTS

Big data en data analytics zijn niet meer weg te denken vandaag de dag en deze opdracht bied je de kans om waardevolle tools te leren kennen. Een student met een analytische instelling en belangstelling voor programmeren en databases heeft de voorkeur voor deze opdracht. Leren werken op de Raspberry Pi behoort tot de mogelijkheden.

Stage marketing intelligence

Ben jij een ambitieuze student in het 3e of 4e jaar van je opleiding gericht op business/marketing intelligence/data-analyse? Ben je geïnteresseerd in People Data? En zoek jij een stage waarin je wordt uitgedaagd om een berg data om te zetten naar waardevolle inzichten binnen een dynamische omgeving en een hecht team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stage privacy, quality & security

Ben je nauwkeurig, geïnteresseerd in privacy & security? Heb je affiniteit met ICT, data en analytics? Dan is deze stage iets voor jou!