(Afstudeer)stagiair(e) Development

Hé, jij daar! Kom jij ons laten zien wat je kunt? Binnen ons Development Team hebben wij per direct een leuke vacature voor een (afstudeer)stagiair(e)! Wil jij een stage waar je zelf meedenkt over je werkzaamheden, hoe marXact groeit en hoe onze klanten nóg gemakkelijker digitaal inmeten? Dan hebben wij een leeg bureau dat jouw naam roept!

Data Engineering/Scientist/Specialist @ Gyver

Gyver, een jong en kleinschalig bedrijf, specialist op het gebied van Artificial Intelligence zoekt ICT afstudeerders en stagiairs. Vanaf de Tweede Oosterparkstraat bedienen wij als klein en informeel bedrijf grote klanten. Graag komen we samen tot een mooie stage of afstudeeropdracht. Ook als je niet volledig voldoet aan onderstaand profiel, neem vooral contact op!

Hulp nodig bij het vinden van je stage?

Lastig he, al die bedrijven en al die verschillende opties? Bij Team Rockstars helpen we jou de juiste keuze te maken voor een toffe stageplek of bijbaan in ons netwerk. Jij vertelt ons wat je zoekt, en wij gaan helpen zoeken!

Afstudeeropdracht - E-Commerce platform op Docker/Kubernetes

In een fijne werkomgeving met leuke collega developers werken aan een uitdagend onderzoek waarbij je de diepte ingaat met Kubernetes en Docker. Het doel is om de architectuur dynamisch schaalbaar te maken op basis van de resources die nodig zijn.

Full stack developer bij Educatie startup

LiveLearn is een scholingsplatform waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Je zult samenwerken met een ervaren digital agency om het platform naar het volgende niveau te brengen.

Intern Business Intelligence

For the representation of data and the creation of insight, we have recently published our first Business Intelligence applications. We’re happy the way things are working at the moment, but we feel we can use an enthusiast like us on a short notice. That’s why we’re looking for a BI intern, who is able to focus on the enhancement of existing and development of future BI dashboards and reports.

Stagiair met passie voor nieuwe technologie!

Heb jij affiniteit met nieuwe technologie? Dan past deze stage zeker bij jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven persoon die bestaande en nieuwe technieken wil onderzoeken. En zodra er meer potentie in een techniek zit, deze wellicht toe te passen!

Leerzame stage - CRM & BI team - Ook in de corona periode

Een uitdagende stage die jou ontwikkeling tot een IT-professional een boost geeft, één die zowel de business als de technische kant van IT raakt. Je werkt nauw samen met het CRM en BI team en krijgt de ruimte om je eigen projecten op te zetten.

(Afstudeer) Stage @ Methylium

Opzoek naar een leuke en leerzame stage? Wil je meewerken in een volledige ontwikkelcyclus binnen een jong en ambitieus bedrijf? Ligt jouw passie bij software ontwikkeling binnen het Microsoft platform of lijkt het je interessant om aan de slag te gaan met nieuwe technologie zoals de HoloLens? Kom gerust langs voor een kop koffie en een kijkje in de keuken.

De inzetbaarheid van Serverless

Serverless Functions als AWS Lambda, een andere manier van ontwikkelen. Is deze methodiek inzetbaar voor onze klanten? Breng de voor- en nadelen in kaart en overtuig ons dat we met Serverless Functions de kwaliteit kunnen borgen.