Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Us Media
Danzigerkade 221
1013 AP
Amsterdam

Afstudeeropdracht - Graph Database (4e jrs)


Us Media is altijd op zoek naar getalenteerde web developers voor korte en lange stages. Wil jij ergens stevig je tanden in zetten? En ben jij ook nog eens een afstudeerder? Dan is deze opdracht geschikt voor jou! Kun jij met behulp van NoSQL en GraphDB een netwerk van relaties opbouwen? En slimme suggesties doen op basis van andere?

Bij Us Media leer je hoe je het onderste uit de kan haalt. In alles wat we doen combineren we technologie met design en dit alles doen we met het doel om onze klant te helpen de (eind)gebruiker een geweldige ervaring te geven.

Wij geloven erin dat je altijd wilt leren, kennis delen en samenwerken in cross disciplinaire teams. Us Media is een inspirerende en stimulerende omgeving waar talent zich vrij kan ontwikkelen.

wie ben jij

Als web developer wil je altijd blijven leren, je bent bedreven in de nieuwste front-end technologieën, volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en experimenteert graag.  Je bent niet bang om dingen te breken om zo te leren en verbeteren. 

wat is de opdracht

Een project voor iemand die zijn tanden ergens in wil zetten en dus geschikt voor afstudeerders die dol zijn op complexe puzzels. Met behulp NoSQL GraphDB een netwerk van relaties opbouwen en slimme suggesties doen op basis van andere. 

De verzamelde structuur en data kan vervolgens gebruikt worden om documenten samen te stellen aan de hand van snippets tekst. Elk snippet heeft relaties met andere snippets, bovendien heeft elk snippet ook een versie (git) van zichtzelf. Op basi svan de verschillende snippets ontstaan lopende teksten. In dit afstudeerproject komen veel technologieën bij elkaar, doel is om een proof of concept op te leveren.

wie zijn wij

Us Media is een innovatieve digital studio en realiseert op het hoogste niveau interactieve applicaties voor alle mogelijke platformen en devices op het web en voor veel verschillende opdrachtgever. Ons team bestaat uit digital natives met een passie voor design en technologie. Onze klanten zijn startups, multinationals, politieke partijen, fundraisers, entrepreneurs, kleine merken, grote merken, online retailers en NGOs. De gemeenschappelijke factor is de wil om te innoveren. 

cultuur

Us Media biedt jou de open, inspiratievolle omgeving die jij zoekt. We werken hard, maar we weten ook goed hoe je plezier maakt! 

Ja ik wil deze opdracht!


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering