Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

KPN ICT Consulting
Röntgenlaan 75
2719 DX
Zoetermeer

Afstudeerstage Cloud Native


Binnen jouw afstudeeropdracht zal jij onderzoek doen naar het producten- en dienstenportfolio wat het best aansluit op de markt en op de propositie van KPN ICT Consulting. Ten behoeve van dit onderzoek zet je zowel jouw technische expertise en achtergrond in, alsmede jouw frisse blik op de ICT consultancy branche.

Binnen het Cloud & Modern Data Center domein van KPN ICT Consulting is modernize applications een relatief nieuwe propositie, waarbinnen wij klanten begeleiden in hun Cloud Native transformatie. Ten behoeve van deze propositie zijn we sinds kort, als enige partij in Europa, authorized consulting partner van Docker geworden. 

Dit betekent dat wij op dit moment volop bezig zijn met het formuleren van een producten- en dienstenportfolio dat bij bovengenoemde propositie aansluit. Binnen jouwafstudeeropdracht zal jij onderzoek doen naar het producten- en dienstenportfolio wat het best aansluit op de markt en op de propositie van KPN ICT Consulting. Ten behoeve van dit onderzoek zet je zowel jouw technische expertise en achtergrond in, alsmede jouw frisse blik op de ICT consultancy branche.

Jouw onderzoek heeft daarmee grote impact op het gehele Cloud & Modern Data Centersdomein en de gehele Cloud strategie van onze klanten.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica