Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Credit Agricole - Consumer Finance NL
Laarderhoogtweg
1101EB
Amsterdam
Whitepoint
ICT

Outsystems Developer in Agile SCRUM team


Een uitdagende meeloop stage waarbij jij jezelf kan verbeteren en tegelijkertijd helpt om Credit Agricole - Consumer Finance (CA-CF) beter te maken. Bij CA-CF werken wij middels agile werkprocessen. SCRUM wordt rijkelijk toegepast en dat is precies waar jij gaat meewerken. Als Outsystems-developer kun je razendsnel webapps, interfaces en mobile apps bouwen. Kom jij ons team versterken?

De Organisatie

Crédit Agricole - Consumer Finance Nederland B.V. (CA-CF NL) is onderdeel van de Franse multinational Crédit Agricole S.A. Ons moederbedrijf behoort tot de grootste banken ter wereld. Crédit Agricole is marktleider in Frankrijk. Met zijn 138 duizend werknemers verleent de Crédit Agricole Group diensten aan maar liefst 52 miljoen klanten. CA-CF NL legt de focus op consumptief krediet.

Bij CA-CF NL staat de klant centraal. Onder meer met innovatieve producten en efficiënte processen komen we de wensen van de klant tegemoet. Wij hechten grote waarde aan transparantie, duidelijkheid en persoonlijk contact.


Team
Binnen CA-CF NL werken we met verschillende Agile SCRUM teams. Het team dat jou tijdens de stage gaat begeleiden bestaat uit een:

•Product Owner
•Scrum Master
•2 Ontwikkelaars
•Tester
•Business Architect

Ontwikkel platform Outsystems
Het ontwikkelplatform Outsystems is een low-code ontwikkelplatform waarbij ontwikkelaars met hoge snelheid webapplicaties, web-services, REST API’s en mobile apps kunnen realiseren. Outsystems is hét nummer 1 low-code ontwikkelplatform van de wereld en vernieuwt haar functionaliteiten en componenten ieder jaar.

Volledige stage omschrijving
Samen met het Team ga je middels Agile SCRUM werken aan nieuwe functionaliteiten op ons Outsystems platform. Hierbij volgen we de volgende aanpak:

Agile Scrum / Organisatie
Je maakt kennis met de werkwijze Agile Scrum, het team en de verschillende componenten van ons IT-landschap.


Sprintplanning
Samen met de Business en de Product Owner bepaal je tijdens de Sprintplanning welke oplossing/item van de Backlog tot uitvoering zal worden gebracht.  


Analyse
De gewenste oplossing ga je vervolgens analyseren en werk je uit in de vorm van een (Functioneel/Technisch)  Ontwerp. Het Ontwerp is de basis voor hetgeen je gaat bouwen op het Outsystems platform. De uitwerking van de analyse bespreek je met de stagebegeleider en Business Architect.


Bouw oplossing/item
Als het ontwerp akkoord is, ga je de oplossing daadwerkelijk bouwen. Hierin word je begeleid door een ontwikkelaar.


Stand-up meetings (SUM)
Binnen Agile Scrum is het gebruikelijk dat je dagelijks een update van jouw acties/werkzaamheden deelt met het team. De uitkomsten worden door jouw vastgelegd in een ondersteunende tool genaamd “Jira”.


Productie oplevering
Nadat het gebouwde is getest, wordt tijdens een release alles naar de Productie-omgeving gebracht.

Sprint Review
Na het afronden van de Sprint geef je een presentatie/ demo aan de gebruikers en stakeholders tijdens de Sprint Review.

Dit proces kan, afhankelijk van de leercurve en ontwikkeling, meerdere keren worden gevolgd.
Met deze stage bieden wij een unieke ervaring binnen een professionele organisatie, Agile SCRUM en de mogelijkheid om eigen bedachte oplossingen in de praktijk te brengen.

Tijdens de stage word je begeleid door een stagebegeleider (1 van de ontwikkelaars).


Organisatie
Crédit Agricole - Consumer Finance Nederland

Adres
Laarderhoogtweg 25
1101 EB Amsterdam

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering