Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

INTK
Jaarbeursplein 6
3521 AL
Utrecht
Beatrixgebouw
Etage 6

Uitdagende stage voor de culturele sector?


INTK is een jong en ambitieus marketingbureau in Utrecht (25 min vanaf Amsterdam), gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale strategieën voor culturele organisaties.


Over ons

Het is onze missie om de manier waarop mensen zich verhouden tot cultuur radicaal te veranderen. Veertig jaar geleden sportten weinig mensen op reguliere basis. Tegenwoordig sporten veel mensen enkele uren per week. Geïnspireerd door de veranderingen in de sportsector, willen we een soortgelijke verandering mogelijk maken in de culturele sector. Het is ons doel om mensen aan te moedigen om wekelijks een culturele activiteit te ondernemen. Mensen die van film houden willen we bijvoorbeeld aanmoedigen om wekelijks naar de bioscoop te gaan.

Wat we doen?

Momenteel zijn we verantwoordelijk voor het promoten en publiceren van online tentoonstellingen en collecties van verschillende musea. Bekijk enkele van de werkzaamheden die we hebben gedaan:

www.centraalmuseum.nl

www.kunsthalkade.nl

www.zeeuwsmuseum.nl

We bevinden ons in de beginfase van het ontwikkelen van een app die werkt als een personal trainer voor sport, maar dan voor cultuur. Gebaseerd op datamining en machine learning, creëert de app een schema dat aanmoedigt om wekelijks naar culturele activiteiten te gaan.


Jouw stage

Ben je geïnteresseerd in het werken aan een project met een hoge impact dat op korte termijn duizenden mensen positief beïnvloedt? Ben je gepassioneerd over het maken van software die de grenzen van technologie verlegt? Dan hebben we de perfecte stageplaats voor jou.

Afhankelijk van je expertise en ervaring, zullen we samen de juiste fit en het juiste onderwerp vinden (machine learning, datamining, iOS-ontwikkeling, Python, Front-end, Sysop).


Onze cultuur

Wij zijn een jong team van internationale professionals. We lunchen elke dag samen. Op vrijdag sluit het hele team zich aan voor een drankje, omdat we een half uur eerder stoppen met werken. Je zult genoeg mogelijkheden hebben om concerten, tentoonstellingen, films, festivals, etc. te bezoeken.

Wij zijn geïnteresseerd om met jou te werken. Jij ook met ons?

Solliciteer dan snel middels een motiviatiebrief, CV en link naar GitHub!


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering