Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

INTK B.V.
Jaarbeursplein 6
3521AL
Utrecht
Beatrixgebouw
Etage 6

Stage Software Development


Wil jij jouw software talent inzetten om nieuwe toepassingen te ontwikkelen voor de culturele sector? INTK is een vernieuwend en creatief online marketing bureau in Utrecht dat websites ontwikkelt voor o.a. musea. Tevens zijn wij bezig een eigen app om cultuurparticipatie te stimuleren. Wij zijn per direct op zoek naar versterking voor ons Software Development team. Interesse? Reageer!

Talent voor software ontwikkeling en op zoek naar een leuke stage in Utrecht?
INTK is een vernieuwend en creatief online marketing bureau in Utrecht dat uitsluitend samenwerkt met culturele en non-profit organisaties. Wij promoten tentoonstellingen en andere activiteiten online voor o.a. musea, theaters en festivals. Het Software Development team ontwikkelt nieuwe websites voor deze culturele klanten. Neem een kijkje bij onze laatste projecten: Centraal Museum, Kunsthal KAdE en Zeeuws Museum. Tevens zijn wij bezig een concept uit te werken voor een eigen app om cultuurparticipatie te stimuleren!
We groeien hard, daarom zijn wij per direct op zoek naar een stagiair(e) om ons Software Development team te versterken. Afhankelijk van jouw ervaring en expertise (Machine learning, Data mining, iOS development, Python, Front-end, Sysop) kunnen we samen nog de vorm bepalen van de stage.
Dus, ben jij leergierig, heb je een passie voor software ontwikkeling en wil jij jouw software talent inzetten om nieuwe toepassingen te ontwikkelen voor de culturele sector?
Bekijk dan onze vacature voor meer informatie en reageer voor 01/09/19: https://www.intk.com/en/about/jobs/software-development-intern

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering