Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Massarius
Lindengracht 304HS
1015KN
Amsterdam

Afstudeerstage Python, SQL, Google BigQuery


Bij Massarius hebben we momenteel nog ruimte voor meerdere afstudeerprojecten op het gebied van Google BigQuery, ETL, SQL databases, Reporting API’s en Machine Learning.

Over Massarius

Massarius is een Publisher Trading Desk. Wij helpen uitgevers (eigenaren van websites en apps) om de advertentieruimte van hun website te verkopen. Deze ruimte wordt verkocht via een programmatische veiling, waar een adverteerder kan bieden op de beschikbare advertentieruimte. De hoogst biedende adverteerder wint de advertentieruimte, ook wel bekend als Programmatic Trading.

Massarius is opgericht in 2012, groeit met 30%-40% per jaar en we verschijnen in veel lijstjes zoals FD Gazellen, Financial Times, NL Top 250! In de kantoren in het centrum van Amsterdam en Madrid werken 15 analytische mensen die weten waar se mee bezig zijn. Klanten zijn 100 Nederlandse en Spaanse nieuws- en handelssites zoals Beslist.nl, Pathé, Nederland.fm, DeSpeld, AjaxShowtime, AT5 / Periodista Digital, El Espanol en Delivery Media.

 

De afstudeeropdracht

Massarius verzamelt website-advertentiegegevens van SSP's en we voegen deze samen in een breed scala aan BI- en Analytics-dashboards. Voor deze geautomatiseerde processen gebruiken we Python. Onze dashboarding omvat adverteerdersdata, adverteerders verticals, omzetgegevens etc.

Middels de afstudeeropdracht kan je kennis en ervaring opdoen op het gebied van database design en ETL processen, geautomatiseerde rapportages en alerts, bouwen van Reporting API’s etc.

Wie ben jij?

  • Je bent klaar om af te studeren.
  • Je wilt graag oplossingen bouwen, verkennen en verder ontwikkelen.
  • Als je eerder soortgelijke projecten hebt gedaan is dat een grote pré
Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • System and Network Engineering/Cyber Security
  • Technische Informatica