Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Niels Martens
Vrijheidweg 40
1521 RR
Wormerveer

Afstudeerstage: Plattegrond overzetten naar 3D


Tijdens deze stage opdracht ga jij een platform ontwikkelen om een plattegrond in AutoCAD om te zetten naar Autodesk Revit.

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage opdracht ga jij een platform ontwikkelen om een plattegrond in AutoCAD om te zetten naar Autodesk Revit. Vaak worden plattegronden en details nog in 2D ontworpen in AutoCAD. Het is veel werk om dit over te tekenen in 3D, vooral als de informatie nog een keer wijzigt. Jij gaat zelf een platform ontwikkelen voor deze koppeling. Hierbij ben je volledig eigenaar van het project, maar natuurlijk ondersteunen wij jou bij de realisatie. Aan het einde van je afstudeerstage heb je niet alleen inzicht gekregen in de nieuwste tools op het gebied van software ontwikkeling maar kun je deze ook toepassen.

Waar werk je mee?

Als ontwikkelomgeving voor deze opdracht maak je gebruik van Microsoft technologie in de vorm van Visual Studio. Bij onderdelen die geprogrammeerd worden in een .NET taal is de keuze C# en/of XAML. Voor het front-end gedeelte maak je gebruik van HTML5, CSS3 en JavaScript in combinatie met jQuery.

Wie zijn wij?

Ampersand software is onderdeel van de CAD&Company Group. Wij ontwikkelen slimme oplossingen die waardevol zijn voor bedrijven en professionals in de bouw, civiele techniek en industrie. Het development team werkt met de laatste technologieën en standaarden en is lid van het Autodesk Developer Network. Het team ontwikkelt oplossingen om bedrijfsprocessen te verbeteren met online samenwerkingstools. Gebouwen en producten deel en beheer je eenvoudig met de Ampersand webapplicaties BLDNG360, BuildingContent en Collaborea. Engineeringswerk maken wij makkelijker met krachtige PowerTools voor Revit en Inventor.

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Game Development
  • Software Engineering
  • System and Network Engineering/Cyber Security
  • Technische Informatica