Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Coffee IT
Van Deventerlaan 31
3528AG
Utrecht

Android stage gezocht?


Op zoek naar een innovatieve Android stage plaats in Utrecht bij een app ontwikkel bureau?

Coffee IT is hét adres om jouw Android stage te lopen. Android stagiair(es) krijgen bij ons de vrijheid zichzelf te ontwikkelen en krijgen bij ons ondersteuning van ontwikkelaars en ontwerpers met ervaring. Bij ons werk je niet aan één fictief of intern project, maar aan een project dat publiekelijk beschikbaar wordt vóór het einde van jouw stage. Mocht de samenwerking goed verlopen, dan is de kans natuurlijk groot dat wij je een baan aanbieden.

 

Dus.. Wie zijn wij?

Onze missie bij Coffee IT is om marktleider van Nederland in het ontwikkelen van maatwerk apps te worden. Inmiddels zijn wij al meer dan 100 apps en 40 tevreden klanten verder vanaf 2014. Ons pand staat in het centrum van Utrecht (5 minuten lopen van centraal Station Utrecht). Utrecht is een bruisende en innovatieve stad waar wij ons graag mee identificeren. Ons team bestaat uit jonge innovatieve leden met passie voor nieuwe technologie. Zo nu en dan een bedrijfsuitje en de vrijmibo zijn ook leuke bijkomstigheden.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken iemand die met net zo veel passie apps ontwikkelt als wij bij Coffee IT. Wil je je meer richten op interactie of juist op ontwikkeling? Bij ons krijg je daar de ruimte voor, zolang het enthousiasme maar hoog ligt. De minimale kennis eisen zijn voor ons:

- Kennis van Java en xml
- Kennis van GIT
- Ervaring met Android
- Spreekt goed Engels
- Communicatie vaardig

En de opdracht dan?

Met de ontwikkeling van onze trivia game Fool Your Friendsheeft Coffee IT al een groot aantal successen geboekt. Als eerst hebben we een TvOS app ontwikkeld, deze is op plaats 6 geweest van top betaalde apps in de Apple Store. Onze laatste stagiair, Mark Meesters, heeft gewerkt aan de realisatie van de iOS app. Deze app heeft is binnen twee weken over de 2000 gebruikers geschoten en dat binnen de stage van Mark. Wij zijn op zoek naar een Android stiagair(e) die geïnteresseerd is in het ontwikkelen van de Android versie. Spreekt deze Android stage je aan of heb jij een beter idee voor een stage opdracht? Dan horen wij dit natuurlijk graag.

Vacaturepagina: https://coffeeit.nl/stages/android-stage-gezocht/

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica