Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

paralax
zandpad 42
3601na
maarssen
Software ontwikkeling

Paralax zoekt stagiair voor web ontwikkeling


Onze planning software heeft onder andere een webclient voor medewerkers. De wens en opdracht is om voor deze web client functionaliteit te ontwikkelen waarmee de medewerker actief in staat is om zijn of haar kalender in te richten met de momenten waarop hij of zij (niet) beschikbaar is om werk te doen. Naast het mogen werken in ons prachtige pand bieden wij uiteraard ook een stage vergoeding.

Paralax B.V. in Maarssen zoekt stagiair/afstudeerder.

Paralax B.V. is op zoek naar een stagiair die onder begeleiding de nieuwe medewerker web client van functionaliteit gaat voorzien waarmee medewerkers in staat zijn om aan te geven waanneer zij in hun rooster beschikbaar zijn of niet.

Paralax B.V. heeft meer dan 200 grote bedrijven als klant die gebruik maken van onze personeelsplanning software. Deze software bevat ook functionaliteit dat via het web beschikbaar gesteld wordt aan medewerkers.

De web client is een HTML 5 web client die gebruik maakt van Razor, MVC, JavaScript en UI toolkits zoals Kendo waarmee de medewerker toegang heeft tot zijn rooster. Tot op zekere hoogte kan de medewerker zelf dit rooster beïnvloeden.

De wens en opdracht is om voor deze web client functionaliteit te ontwikkelen waarmee de medewerker actief in staat is om zijn of haar kalender in te richten met de momenten waarop hij of zij (niet) beschikbaar is om werk te doen.

Naast het mogen werken in ons prachtige pand bieden wij uiteraard ook een stage vergoeding.

Wie zijn wij?
Paralax ontwikkelt en implementeert software voor personeelsplanning. Deze software sluit naadloos aan bij de oplossingen die onze klanten zoeken op het gebied van workforcemanagement. Dagelijks maken honderden planners, opdrachtgevers en managers en duizenden medewerkers er gebruik van. We hebben klanten in verschillende segmenten. Voorbeelden zijn Efteling, Pathé, Securitas en het LUMC.

 

Onze software bestaat uit window applicaties, webbased software en apps voor Android en IOS.

Doordat onze software volledig configureerbaar is kunnen we aan de wens van elke klant voldoen. Dit maakt onze software ook uitdagender voor de ontwikkelaar. Gebruikte talen en technologieën   zijn o.a. C#, javascript, Razor, Kendo, JQuery. De programmeeromgeving is Visual Studio 2019 en voor de apps maken we verder ook nog gebruik van Xamarin en Xcode.

 

De afdeling Product & Services Development heeft een centrale rol binnen Paralax en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze producten. Binnen de afdeling werken de disciplines Product Management, Development en Testing intensief samen.

Je wordt begeleid door een ervaren ontwikkelaar.

De opdracht

Er moet voor de nieuwe web client functionaliteit beschreven, ontworpen en ontwikkeld worden waarmee de medewerker in zijn of haar eigen roosters kan aangeven wanneer hij of zij (niet) beschikbaar is om te werken.

Er is bestaande functionaliteit beschikbaar in de vorm van een Adobe Flash Client. Deze functionaliteit kan gebruikt worden als voorbeeld voor de nieuw te implementeren functionaliteit.

De nieuwe functionaliteit moet gaan communiceren met een REST API die al voorzien is van een te gebruiken interface.

 

Het betreft een zelfstandige opdracht waarin ook onderzocht moet worden wat de beste aanpak en opzet hiervoor is.

Als ontwikkeltaal en technologieën staan C#, Razor, REST API, MVC en Microsoft Visual Studio centraal.

Interesse?

Neem contact op met Marco Bilkert , Teamleider software development


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering