Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Sectra ImaXperts
Televisieweg
1322 AJ
Almere

Afstudeeropdracht: Bouwen van een nieuwe webinterface


Sectra is een wereldspeler op het gebied van medische IT. Wij ontwikkelen software voor medisch specialisten zoals Radiologen, Pathologen etc. Wij zoeken een enthousiaste student die voor ons een nieuwe GUI kan bouwen op onze bestaande monitoringtool waardoor deze nog inzichtelijker en gebruikersvriendelijker is voor de klant.

Wie wij zijn?
Wij zijn Sectra: een Zweedse wereldspeler op het gebied van Medical Imaging IT en op zoek naar jou! In Nederland zijn wij marktleider en helpen zorgprofessionals overzicht te houden over alle diagnostische beeldvorming zoals bv. CT en MRI scans. Wij creëren één persoonlijke digitale werkplek die plaats onafhankelijk is en toegang geeft tot alle relevante diagnostische applicaties en beelden. Onze oplossingen stellen o.a. Radiologen, Cardiologen en Pathologen in staat patiënten te volgen, eenvoudig onderzoeksresultaten te vergelijken en diagnoses nog sneller en preciezer te stellen.

Wat ga jij doen?
Je gaat een nieuwe GUI bouwen op onze bestaande monitoringtool. De huidige monitoringtool is zeer uitgebreid en niet erg intuitief of overzichtelijk. Namen van checks zijn ingewikkeld of niet representatief. We moeten ‘back to basics’ om het de klant eenvoudig te maken; bepalen welke KPI’s we willen meten, alleen de hoofdpunten in een ‘clean’ dashboard weergeven en betekenisvolle grafieken/meters/tellers tonen. Ook moet voor diepere analyse de oude monitoringtool benaderbaar blijven. 

Je moet een webinterface kunnen bouwen met html, ccs, asp en .net. Je werk moet gedocumenteerd worden. Je wordt begeleid door de Customer Service Manager. 

Jij komt te werken in een snelgroeiende organisatie met een divers team en een open cultuur. In Almere krijg je een werkplek in ons gerestylede kantoor. Je werkt nauw samen binnen het lokale supportteam en hebt contact met collega’s uit de hele wereld.

Uiteraard staat hier een stagevergoeding tegenover. 

Spreekt de opdracht je aan laat het ons weten!


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica