Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Shoptrader B.V.
Wilgenweg 26B
1031HV
Amsterdam

Webdesigner


Wij zijn op zoek naar Webdesigners. Kom ons team versterken in Amsterdam Noord en help samen met ons e-commerce naar een hoger niveau.

Over Shoptrader

Shoptrader is opgericht in 2005 op een zolder in het centrum van Amsterdam. Daar werden de eerste websites en webwinkels op maat gebouwd. Door de vraag naar goed werkende webwinkels hebben we ons gericht op het maken van single upgradable webwinkels; webwinkels die voor ieder afzonderlijk werden gemaakt en waarvoor wijzigingen van elke webwinkel opnieuw moest worden geïntegreerd. In 2014 is Shoptrader een nieuw pad ingeslagen: we hebben een eigen platform ontwikkeld dat de basis vormt voor alle webwinkels. Nieuwe modules, add-ons en ontwikkelingen zijn op die manier in één keer beschikbaar voor alle webwinkels. Inmiddels maken meer dan 4000 webwinkels gebruik van onze systemen en worden er zo’n 200.000 transacties per maand mogelijk gemaakt. Onze waarden staan centraal in de uitvoering van onze software en in elke beslissing die we nemen.

Functie omschrijving:


Als webdesigner kun je los gaan als het gaat om designs en templates. Gewoon strakke designs maken voor klanten. Om deze dienst verder uit te kunnen breiden hebben wij een team van creatievelingen nodig op het gebied van design.

Elke klantwens is anders, jij vertaalt een klantwens naar een design op papier en van papier naar een prachtig webshop design binnen het Shoptrader platform.

CSS, HTML, jQuery, Bootstrap en Adobe zijn jouw hamer en beitel om de mooiste designs mee te sculpturen

Wat vragen wij:

Je bent helemaal “into IT”, een creatieve Wizkid met een oog voor design en je wilt alles over onze product leren. Met jouw design vaardigheden en sociale skills creëer je de mooiste designs op het platform. Op een drukke dag zet jij een extra tandje bij, maar je vergeet nooit dat het altijd draait om kwaliteit.

  • Je bent communicatief zeer sterk (in woord en schrift) in Nederlands en Engels.
  • Designs van websites / webshops maken is je aangeboren vaardigheid
  • Kennis en interesse van HTML, CSS, Adobe

Shoptrader is georganiseerd in afdelingen. Als webdesigner ben je onderdeel van de development afdeling waar je naast of tegenover de backend developers geplaatst wordt. Voor jou de manier om snel te schakelen met developers voor specifieke wensen of als je basiskennis je toch een keer in de steek laat ;)

Wanneer je een aantal klanten weer ontzettend blij hebt gemaakt, speel je de sterren van de hemel tijdens een potje tafelvoetbal, op de arcadekast met 8000+ games of op onze PS4!

Shoptrader biedt jou:

Een vrije omgeving, ruimte voor je creativiteit en verantwoordelijkheid, flexibiliteit, borrels, fijne werkomgeving, leuke collega's, een stagevergoeding en na afronding van je stage of opleiding wellicht een vaste aanstelling in ons team!


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering