Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Koninklijke BAM Groep NV
Runnenburg 9
3981AZ
Bunnik

Software engineering


Als stagiair software engineering bij b.Home krijg je de mogelijkheid om met de nieuwste technologieën en methodes te werken. Je werkt in een ervaren scrum team waarbij het team elkaar continu uitdaagt en ondersteunt. In twee jaar tijd heeft dit team een nieuw digitaal platform ontwikkeld voor verschillende type gebruikers binnen de bouwsector en zijn we al een jaar operationeel.

Wat ga je doen?

In de rol van stagiair software engineering bij b.Home maak je deel uit van een team van twaalf personen. We vinden het als team belangrijk dat we open en transparant met elkaar omgaan. Daarom besteden we niet alleen aandacht aan het platform, maar ook aan de ontwikkeling van elkaar. We helpen elkaar graag!

Je houdt je bezig met de ontwikkeling van een platform dat het digitale bouwproces ondersteunt voor meerdere type gebruikers. Dit is complex en uitdagend. Je bent in contact met gebruikers, begrijpt hun wensen en bepaalt de oplossingen en de haalbaarheid.

b.Home werkt volgens verschillende methodes, zoals: DevOps, Scrum, Design Thinking en Lean Startup. Van een stagiair software engineering verwachten wij dat je een bijdrage levert aan de doorontwikkeling van onze werkwijzes.

Je komt terecht in een hecht en ambitieus team. Hieronder enkele uitspraken van het huidige team:

‘Het team bestaat uit de beste mensen uit hun vakgebied, die de vrijheid krijgen om zich rol overstijgend verder te ontwikkelen’

‘We groeien heel snel, maar zijn wel onderdeel van een solide bedrijf en dat voelt prettig.’

‘Dit is het beste team waarin ik ooit gewerkt heb. We hebben hetzelfde doel, willen elkaar helpen, hebben geen grote ego’s en willen iets nieuws neerzetten.’


'Onze digitale kennis toepassen en baseren op de huidige situaties op de werkvloer zodat je een passend product kunt leveren, dat vind ik mooi.' (Lees hier het uitgebreide interview met Berry Busker). 

Wie zoeken wij?

Een stagiair software engineering die ons multinationale team komt versterken en beschikt over de onderstaande kennis en ervaring.
Wij zoeken jou als jij je in het volgende herkent:

  • Je bent een HBO student in de richting van ICT, of vergelijkbaar
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke Engelse taalvaardigheden
  • Je bent zelfsturend en vraagt om hulp wanneer nodig
  • Je hebt een open mindset met een innovatieve instelling

Naast bovenstaand profiel vinden we het belangrijk dat je tenminste kennis hebt van de volgende stack:

  • Back end programming met Node.js (LoopBack framework kennis is een pré);
  • Front end programming met Angular 4 of later (met Typescript);
  • Responsive front end design gebruikmakend van Bootstrap;
  • NoSQL database ervaring;
  • Implementeren van unit testen met Jasmine (pré);
  • Implementeren van automatische end-to-end scripts (pré);
  • Ervaring met cloud platformen als: AWS, Azure of IBM Cloud

Wat bieden wij?

Jij brengt een frisse wind mee in de organisatie en dat waarderen wij. Daarom krijg jij een stagebegeleider die jou helpt in de ontwikkeling als persoon én als professional. Samen zoeken jullie naar jouw talenten en ambities en werken jullie aan de leerdoelen die je vanuit je opleiding meekrijgt. Ook niet onbelangrijk: bij BAM krijg je een ruime stagevergoeding.
 

Over ons

b.Home is in september 2016 gestart als corporate startup van BAM om een nieuw digitaal platform te creëren. Met dit platform wordt de samenwerking in het bouwproces gefaciliteerd. Inmiddels hebben we betalende klanten en groeien exponentieel. Dankzij het huidige succes is b.Home in 2019 een officiële business unit geworden. Omdat we het platform verder gaan uitbreiden zoeken wij onder meer een stagiair software engineering.

We zijn nog lang niet klaar, help jij mee dit nieuwe platform verder ontwikkelen?

Zie ook: https://bamcareers.com/nl/jobs/stage-software-engineering-127301/


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica