Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Tata Steel Europe
PO Box 10.000
1970CA
IJmuiden

Laboratory Information Management System (LIMS)


Tata Steel R&D heeft net een nieuw Laboratory Information Management System (LIMS) geïntroduceerd. Door dit systeem wordt alle meetdata centraal beschikbaar en daarmee geschikt voor big data analyse.

Een gemiddelde dag…

Je komt binnen in ons mooie nieuwe Innovation Centre waar we onderzoek doen voor de Auto en Verpakkings industrie. Daar werk je samen met onderzoekers en research assistenten in een high tech omgeving, waar we een mini auto fabriek en verpakkingsfabriek hebben nagebootst.

 

Wat ga je doen?

Tata Steel R&D heeft net een nieuw Laboratory Information Management System (LIMS) geintroduceerd. Door dit systeem wordt alle meetdata centraal beschikbaar en daarmee geschikt voor big data analyse. Voor de stage opdracht moeten de gegevens uit de oude systemen slim overgezet worden naar het nieuwe centrale systeem. Ook moeten een aantal onderzoeks apparaten automatisch aan het LIMS systeem gekoppeld worden. Dit gebeurd o.a. via een koppeling dit gebruik maakt van LabView.

 

Wat bieden we jou?

    • Een goede stagevergoeding, namelijk : HBO afstudeerstage: €347 bruto per maand

    • Een uitdagende leerzame stage met goede begeleiding.

    • Samen met jou wordt vooraf een duidelijke opdracht opgesteld, zodat deze aan de eisen van jouw hogeschool/universiteit voldoet.

    • Je kunt waardevolle ervaring opdoen binnen een grote organisatie en Nederlands enige maakindustrie.

    • Je kunt rekenen op een no-nonsense en resultaatgerichte organisatie, waarbinnen jij een concrete bijdrage kunt leveren aan de realisatie van verbeterdoelstellingen.

    • Bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Libary Services.

    • Kun je je aanmelden voor ‘Interns For Steel’. Dit is een groep opgericht voor stagiairs door stagiairs. Zij organiseren regelmatig rondleidingen, lunchen, samen één keer in de week en is er maandelijks een borrel.

 

Herken jij jezelf hierin?

    • We zoeken een HBOer IT afstudeerder die een half jaar bij ons aan de slag gaat. Kennis van databases is vereist en van LabView (het programma wat de basis van Lego Mindstorm 1 is) is een pre. Je werkt nauwkeurig en kan makkelijk met verchillende niveau mensen omgaan.

Tata Steel challenging you!

De komende jaren zoekt Tata Steel collega’s die grenzen willen verleggen. Wij gaan ons nadrukkelijker onderscheiden in de staalmarkt en willen onze klanten succesvoller laten zijn in hun markten. Wij willen zowel op functioneel en operationeel niveau excelleren, willen de beste zijn in wat we doen en doen dit altijd veilig. Om dit waar te maken verwachten we van jou als nieuwe medewerker dat je een expert bent in je vak. Dat je altijd denkt en handelt vanuit de klantgedachte, je streeft naar het maximale resultaat en meer. Je wilt jezelf, processen en producten continu verbeteren en gaat daarbij voor een optimaal en blijvend resultaat. Is dit ook jouw uitdaging?

 

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze opdracht je aan? Solliciteer dan direct via https://www.tatasteeljobs.nl/vacatures/46254-hbo-afstudeerstage-labratory-information-management-system.html. Vul het registratieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet om zowel je CV als je motivatie te uploaden. Heb je nog vragen en wil jij eerst meer informatie? Neem dan contact op met één van onze Campus recruiters via 0251-494000. 


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica