Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Move Agency
Moermanskkade 313
1013 BC
Amsterdam

Android Developer


Heb jij een passie voor mobiel en ben je zoek naar een stage waar je echt iets leert? Kies dan voor de uitdagende Android meewerkstage bij Move Agency.

Wat ga je doen?

Als Android Developer stagiair kom je te werken bij de beste mobile agency van Nederland en maak je deel uit van ons Android team. Tijdens je stage ga je samen met je collega’s nieuwe apps ontwikkelen en verbeteringen aanbrengen. Je verhoogt niet alleen je vaardigheid om te programmeren, maar ook houd je je ook bezig met code reviews van je Android collega’s. Op deze manier leer je wat jij kan verbeteren, maar kan je ook vertellen wat je collega’s anders zouden kunnen doen.

Daarnaast werk je samen met onze iOS developers, UX designers en Quality engineers in teams met wisselende samenstelling. Door deze manier van werken krijg je een goed beeld van hoe het er binnen een professioneel mobile agency uitziet.

De stage:

Wij geven je volop de ruimte je eigen stageplan op te stellen en te realiseren. “Wat wil jij leren en wat kunnen wij daarin betekenen?” is onze insteek. Er ligt geen standaard stageplan klaar, maar we gaan graag met je in gesprek over jouw doelen en wensen voor de stage. Wij willen jou de ruimte geven om jezelf te laten zien en je vaardigheden te verbeteren!

Voor vragen en feedback kun je altijd terecht bij je buddy.

Interesse? Leuk!

Wil jij je Android skills verder ontwikkelen en vanaf september 2023 als stagiair bij ons aan de slag? Dan maken wij graag kennis met jou. Via deze link kun je je sollicitatie indienen. Kijk daarnaast ook naar onze blogposts en projecten, zo krijg je een goed beeld van wat wij doen.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering