Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

DHL
Reactorweg 25
3542AD
Utrecht

Stage Business IT & Service Management


De vliegtuigen zien overvliegen terwijl je werkt aan mooie IT projecten bij de meest internationale logistieke dienstverlener ter wereld? Dat kan bij het Nederlandse hoofdkantoor van DHL Global Forwarding! Vanuit HQ Schiphol worden 9 locaties in Nederland ondersteund op het gebied van IT Service Management, Applicatiebeheer en Verbindingen.

Er liggen diverse projecten klaar waarmee jij een belangrijke bijdrage kan leveren aan het succes van de afdeling, door bijvoorbeeld kostenbesparingen te realiseren. Deze projecten liggen op het snijvlak van IT en Facility Management in een organisatie die bekend staat om haar uitstekende logistieke dienstverlening. Een greep uit de mogelijke projecten waar je mee aan de slag kan zijn:

  • de migratie naar Windows 10;
  • IT user management; zoals het verbeteren van het on-/offboardingproces van medewerkers;
  • IT Asset Management; hoe halen we meer uit onze assets tegen lagere kosten?;
  • digitale dossiercontrole en bewaartermijnen; hoe kunnen we dit borgen?

Zonder IT opleiding wel stagelopen op een IT afdeling? Wij nodigen studenten met een Facility Management, logistieke of bedrijfskundige studie ook van harte uit om te solliciteren.
 

STAGE LOPEN BIJ DHL GLOBAL FORWARDING

Je gaat werken voor de wereldwijde marktleider in lucht- en zeetransport. DHL Global Forwarding is dé specialist in snel en flexibel vervoer van goederen en vracht tussen alle continenten. We leveren niet alleen internationale logistieke totaaloplossingen, maar spelen met ons GoGreen-productassortiment ook een actieve rol bij het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Een unieke stageplaats in een interessante leeromgeving. Je komt terecht in een professioneel en hecht team aan wie je alles kunt vragen. Uiteraard wordt je begeleid tijdens je stage en heb je ruimte om invulling te geven aan een eigen opdracht. Per februari hebben wij deze stageplekken beschikbaar (eerder starten is bespreekbaar) inclusief een stagevergoeding van € 340,- per maand. Het hoofdkantoor op Schiphol Zuid-Oost is goed bereikbaar met het OV en de auto.
 

JIJ…

• Bent een 4jaar mbo-student of 3e jaar hbo-student op zoek naar een unieke stage. Afhankelijk van je opleidingsniveau worden de projecten afgestemd.
• Studeert bijvoorbeeld IT, Business IT & Management, Facility Management of een studie richting Logistiek of Bedrijfskunde.
• Bent proactief, nieuwsgierig en durft kritische vragen te stellen.
• Vindt het leuk om aan projecten te werken.

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management