Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Tacstone
Kraanspoor 50
1033 SE
Amsterdam
Kraanspoor

Afstudeerstage RPA Developer - UiPath


De Robotic Process Automation praktijk van Tacstone groeit razendsnel. Wij bedenken bouwen én beheren wekelijks nieuwe software robots. Hiervoor gebruiken we de software van UiPath. Vanuit ons Kraanspoor kantoor in Amsterdam-Noord heb je het mooiste uitzicht, al kun je ook af en toe thuiswerken of op een flexplek. Er is een aantrekkelijke stagevergoeding beschikbaar. Kom jij ons team versterken?

De Robotic Process Automation (RPA) praktijk van Tacstone groeit hard. Wij helpen vele tientallen bedrijven en organisaties op weg met RPA en AI. Van de eerste kennismaking met nieuwe technologieën zoals RPA en AI, tot het ontwikkelen van software robots, het geven van trainingen, het beheren van operationele robots en het ontwikkelen van een RPA Center of Excellence in huis bij onze klanten. Daarom zoeken wij per direct naar verdere versterking van ons team.   

Wat kom je bij ons doen?  

Als RPA Developer bij Tacstone help je met het ontwikkelen van software robots voor grote familiebedrijven, zorginstellingen, universiteiten, ziekenhuizen, openbaar vervoerbedrijven en woningcorporaties. Maar ook voor middelgrote verzekeraars en andere dienstverleners. Meestal in Nederland, maar regelmatig zijn er ook projecten in het buitenland zoals in Suriname en op Curaçao.  

Je werkt in een team van ambitieuze, nieuwsgierige en gedreven developers, consultants en projectleiders. Een mix van vaak jonge en daarnaast een aantal ervaren professionals, met een achtergrond in strategie consulting, digitale transformatie en procesverbetering.  

Je begint met een bootcamp van 4 weken waarin je, samen met andere nieuwe collega’s, de basis leert van het vak van UiPath RPA Developer en trainingen volgt via de UiPath RPA AcademyTijdens deze bootcamp doe je ook trainingen op het gebied van o.a. LEAN, Agile Scrum en soft skills.  

Hierna ga je samen met een van onze ervaren Developers en jouw stagebegeleider binnen Tacstone in gesprek over een passende en interessante stageopdracht. Dit kan een in-house project zijn of een onderzoek bij een of meerdere van onze klanten. 

Je leert veel, in korte tijd. Je kunt na je stage mogelijk bij ons terecht als full-time Junior RPA Developer. Je wordt vanaf dag 1 begeleid om beter te worden in wat je doet en om écht een expert te zijn in jouw vakgebied.  
 

Wat is jouw profiel?  

  • Je zit in het laatste jaar van een relevante HBO opleiding, met als voorkeur HBO-ICT Business IT Management of HBO-ICT Software Engineering;  

  • Je hebt enige affiniteit met - en bij voorkeur ervaring in - het programmeren in bijvoorbeeld .Net, VBA, C#, Javascript, HTML of SQL; dit is géén vereiste;

  • Je bent ambitieus, nieuwsgierig, gedreven, ondernemend, leergierig, analytisch scherp, sociaal en samenwerkingsgericht; 

  • Je bent een goede luisteraar en je communiceert helder en overtuigend, zowel mondeling als schriftelijk; 

Wat kun je van ons verwachten?  

Wij bieden je een professionele en ondernemende werkomgeving waarin intensief wordt samengewerkt, met uitstekende mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt een goede stagevergoeding, met daarnaast o.a. een laptop, onkostenvergoeding, en een persoonlijk opleidingsplan. Ook krijg je de mogelijkheid om op ons Kraanspoor kantoor in Amsterdam-Noord te werken, thuis of op een flexplek. Owja, niet onbelangrijk: je krijgt ook een flinke stagevergoeding ;)

Solliciteren?  
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, en word je enthousiast van deze vacature? Neem dan een kijkje op https://www.technology.tacstone.nl/werken-bij/ of neem direct contact op met Yasemin Bektas of Rick Teunissen (LinkedIn).


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica