Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Move Agency
Moermanskkade 313
1013 BC
Amsterdam

Software tester mobiel


Ben je zoek naar een stage waar je echt iets gaat leren en meewerkt in projecten voor echte klanten? Kies dan voor de uitdagende QA | Test meewerkstage bij Move Agency.

Wat ga je doen?

Als stagiair Software Tester | QA Engineer kom je te werken bij de beste mobile agency van Nederland en maak je deel uit van ons Quality Assurance team. Tijdens je stage ga je, samen met je collega’s, een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kwaliteit van onze apps. Verder ben je bezig met het uitwerken van test- en usecases en deze te automatiseren. 

Je gaat zelf functionele en technische tests uitvoeren. Ook test je onze native apps op verschillende test toestellen en verschillende mobiele software. Op deze manier bewaak je de kwaliteit van onze apps. Geen enkele app of mobiele website zal worden vrijgegeven aan onze klanten zonder de goedkeuring van jou en je team. Samen hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit die wij afleveren. Dat is ons visitekaartje. 

Verder krijg je de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de apps die we ontwikkelen, perfect werken en blijven werken. Ook houd je je bezig met het bewerken van cijfers & statistieken en data analyses. 

De stage:

Wij geven je volop de ruimte je eigen stageplan op te stellen en te realiseren. “Wat wil jij leren en wat kunnen wij daarin betekenen?” is onze insteek. Er ligt geen standaard stageplan klaar, maar we gaan graag met je in gesprek over jouw doelen en wensen voor de stage. Wij willen jou de ruimte geven om jezelf te laten zien en je vaardigheden te verbeteren!

Voor vragen en feedback kun je altijd terecht bij je buddy

Interesse? Leuk!

Wil jij je test skills verder ontwikkelen en vanaf september 2023 als stagiair bij ons aan de slag? Dan maken wij graag kennis met jou. Via deze link kun je je sollicitatie indienen. Kijk daarnaast ook naar onze blogposts en projecten, zo krijg je een goed beeld van wat wij doen.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica