Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

M2Mobi
Moermanskkade 313
1013 BC
Amsterdam

Afstudeerstage Mobile Development


Ben jij een talentvolle en enthousiaste student in (mobile) development en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Wil je werken voor de beste mobile app agency en onderdeel uitmaken van ons internationaal top team? Dan ben je bij M2mobi aan het juiste adres.

Jouw afstudeerstage bij M2mobi

Wij bieden diverse afstudeeropdrachten aan. Maar wellicht heb jij, slim als je bent, zelf een geniaal idee waarvan je denkt dat het van toegevoegde waarde kan zijn voor M2mobi.

M2mobi staat altijd open voor goede initiatieven van slimme, leergierige en ambitieuze studenten.

‘Tussen alle apps in een categorie is er altijd één die erboven uitsteekt. In impact, smartness en vorm. Precies die app willen wij maken. Elke keer.’

Als je komt afstuderen bij M2mobi geven wij je volop de ruimte je eigen afstudeerplan op te stellen en te realiseren. “Wat wil jij leren en wat kunnen wij daarin betekenen?” is onze insteek. Eigen initiatieven zijn altijd welkom, deze ontvangen we met open armen. Daarnaast doen wij er alles aan om te zorgen dat je slaagt voor je studie.

Vanaf dag één werk je aan mooie projecten. Geen fictieve opdrachten als je stage loopt bij M2mobi. Echt werk dat in de app stores of elders online te vinden is.

Naast het opdoen van praktische werkervaring vinden wij het belangrijk dat je afstudeeropdracht voor jou en voor M2mobi relevant is. In overleg komen wij samen tot een onderzoeksvraag die er echt toe doet. 

Functie eisen

Bij M2mobi werken hoogopgeleide professionals die voorop lopen in het werken met de nieuwste tools en technieken. Het instapniveau voor jou als afstudeer stagiair ligt hoog. We vragen dan ook ervaring met software ontwikkeling, kandidaten met een relevante bijbaan of kandidaten die daar in hun vrije tijd als hobby mee bezig zijn.

- Voor iOS afstudeerstagiaires: kennis heeft van programmeertalen als Objective-C, Swift

- Voor Android afstudeerstagiaires: kennis heeft van programmeertalen zoals Java, Kotlin, XML

- Voor PHP afstudeerstagiaires: kennis heeft van programmeertalen als PHP, MySQL/ MariaDB en het liefst ook Javascript, jQuery, HTML en CSS en TDD

- Minimaal HBO werk- en denkniveau heeft bij een relevante opleiding

- Kan werken met deadlines

- Een goed woordje Engels spreekt

- Een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel heeft (voor kwaliteit en detail)

Interesse? Leuk!

Wil jij vanaf september 2022 als afstudeer stagiair bij ons aan de slag? Dan maken wij graag kennis met jou. Via deze link kun je je sollicitatie indienen. Kijk daarnaast ook naar onze blogposts en projecten, zo krijg je een goed beeld van wat wij doen.

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica