Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Berenschot B.V.
Europalaan 40
3526KS
Utrecht
BIB

Ontwikkel React front-end en jezelf als consultant!


Wil jij bouwen aan een front-end in React, maar tegelijk ook je soft-skills ontwikkelen om het goede gesprek met je klant te voeren? Dan is deze opdracht van Berenschot wat voor jou! Wij bieden een unieke combinatie van programmeerwerk en een verkenning van het adviesvak.

Berenschot zoekt een student met ervaring in React die graag zijn/haar kennis en kunde inzet om onze maatschappij een beetje beter te maken. Wil jij maatschappelijke waarde creëren? Maar naast het programmeren ook jezelf ontplooien tot een goede adviseur die het gesprek weet te voeren met klanten? Dan is deze stage iets voor jou!

Wij hebben jou nodig om een React platform te ontwikkelen. Dit platform stelt ons in staat om klanten hun eigen portal te geven waarmee wij informatie kunnen ophalen en terug kunnen geven. Dit platform communiceert met onze backend in Azure. We hebben jou met name nodig voor het front-end gedeelte, maar als je het leuk vindt, kun je ook meewerken aan de backend in Azure waar we onder andere Python functies en SQL-databases inrichten.

Je gaat aan de slag bij de groep binnen Berenschot die zich bezig houdt met het ontwikkelen van digitale producten en datascience. Van daaruit werken we aan klantvragen in verschillende markten, met een focus op openbaar bestuur, zorg, wonen en onderwijs. Te denken valt aan publieke partijen als de ziekenhuizen, langdurige zorgaanbieders, gemeenten, woningcorporaties of onderwijsinstellingen. De groep bestaat uit circa dertig professionals die zowel zelfstandig als in teams opdrachtgevers adviseren. Meer informatie over Berenschot kun je terugvinden op onze website.

 Interesse? Laat het ons weten!


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering