Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Rood Risicobeheersing B.V.
Reactorweg 301
3542 AD
Utrecht

Ontwikkelaar Microsoft Power Platform


Rood Risicobeheersing is dé expert op het gebied van risicobeheersing. Van governance tot operationele uitvoering van risico analyses. Onder ander op het gebied van Information Security, Business Continuity Management, Operational Risk Management en Compliance. Wij zijn ambitieus, we delen graag onze kennis, visie en aanpak met onze klanten. We hebben kennis van de m

Wie ben jij?

Je bent een ontwikkelaar in een gevorderde fase van je studie Je werkt graag met de nieuwste innovatieve technologieën. Daarnaasr wil je je verdiepen in business processen. Databases, connectors, interfaces en GUI Design kennen niet veel geheimen voor je. Kennis van andere ontwikkeltools zoals .NET en SQL komt goed van pas.

Als het even niet lijkt te lukken zie je dat vooral als een uitdaging. Je streeft altijd naar een oplossing en je bent een doorzetter. Maar je weet bij te sturen en hulp te vragen waar nodig.

Naast je technische skills heb je bovengemiddelde communicatieve skills. Je kunt een opdrachtgever helpen duidelijk te maken wat er gebouwd moet worden.

Wat ga je doen?

Je gaat Apps bouwen op het Microsoft Power Platform (PowerApps, PowerAutomate, Power BI). In eerste instantie zijn deze apps bedoeld om te werkprocessen van Rood Risicobeheersing te ondersteunen. Daarbij gaat het met name om het automatiseren van assessments ten behoeve van de klant. Je krijgt de kans om de fijne kneepjes van deze nieuwe technieken te leren en je te ontwikkelen tot dé expert!

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • System and Network Engineering/Cyber Security
  • Technische Informatica