Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Fortytwo Security
Noordermarkt, 16
1015 MX
AMSTERDAM

Cyber Security Stage - afstudeer- en meewerkstages


Fortytwo Security is information security expert. Wij helpen bedrijven hun IT beveiligingssystemen te optimaliseren door het bieden van security consultancy, PCI-DSS audits, vulnerability management en scans. Daarnaast doen we pentesting en leveren we diensten als CISO as a service en Log Monitoring services. Ons hoofdkantoor zit in Amsterdam en we hebben een vestiging in Barcelona.

Stagiaires krijgen bij Fortytwo Security veel verantwoordelijkheid en vrijheid om zelf beslissingen te nemen waardoor een zelfstandige werkhouding vereist is. Uiteraard is er begeleiding beschikbaar wanneer die nodig is. Fortytwo Security is een kleiner bedrijf met een informele werksfeer, waardoor je gemakkelijk contact kan leggen met je collega's. Er is veel technische kennis aanwezig, dus veel te leren als je er voor open staat!

De stageduur en het aantal dagen per week is mede afhankelijk van de wensen van de opleiding, maar varieert tussen de 3-6 maanden. We hebben per semester 2 stageplaatsen beschikbaar.

Er zijn elk semester interessante stage opdrachten beschikbaar, en daarnaast staan wij altijd open voor studenten met goede ideeën die aansluiten bij onze diensten of de vragen van onze klanten. Voor de hand liggende onderwerpen voor een stage opdracht zijn:

·       Log service

·       Security Monitoring

·       Machine Learning / Anomalie detective

·       Pentesten

·       Vulnerability management

Heb je interesse om stage te lopen bij ons, dan horen we graag van je!

In de loop van november of mei maken we een eerste selectie uit de aanmeldingen. Zorg dus dat je er snel bij bent!
Naast je cv ontvangen we graag een (korte) motivatie waarin je aangeeft wat jouw sterke punten zijn op het gebied van cyber security. 


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Cyber Security