Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Fortytwo Security
Noordermarkt, 16
1015 MX
AMSTERDAM

Cyber security stage - start februari 2022


Fortytwo Security is information security expert. Wij helpen bedrijven hun IT beveiligingssystemen te optimaliseren door het bieden van security consultancy, PCI-DSS audits, vulnerability management en scans. Daarnaast doen we pentesting en leveren we diensten als CISO as a service en Log Monitoring services.

Stagiaires krijgen bij Fortytwo Security veel verantwoordelijkheid en vrijheid om zelf beslissingen te nemen waardoor een zelfstandige werkhouding vereist is. Uiteraard is er begeleiding beschikbaar wanneer die nodig is. 

De stageduur en het aantal dagen per week is mede afhankelijk van de wensen van de opleiding, maar varieert tussen de 3-6 maanden. We hebben per semester 2 stageplaatsen beschikbaar.

Voor februari 2022 hebben we onder andere een interessant project voor een stagiaire met front-end kwaliteiten. Het gaat om het doorontwikkelen van een online rapportage tool voor vulnerability scans en penetration tests. 


Er zijn daarnaast verschillende stage opdrachten beschikbaar, en daarnaast staan wij altijd open voor studenten met goede ideeën die aansluiten bij onze diensten of de vragen van onze klanten. Voor de hand liggende onderwerpen voor een stage opdracht zijn:

·       Log service

·       Security Monitoring

·       Machine Learning / Anomalie detective

·       Pentesten

·       Vulnerability management

Heb je interesse om stage te lopen bij ons, dan horen we graag van je!

In de loop van december gaan we een eerste selectie maken uit de aanmeldingen. Meld je snel aan!
Stuur je cv en motivatie in!

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • System and Network Engineering/Cyber Security