Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Audion Packaging Machines - Audion Elektro BV
Hogeweyselaan 235
1382JL
Weesp

IT stage in internationaal bedrijf


Ben jij op zoek naar een interessante IT stage? Audion Packaging Machines is een fabrikant van innovatieve, kwalitatief hoogwaardige verpakkingsmachines. Door de kennis van onze medewerkers zijn wij vooraanstaand op het gebied van techniek en design. In onze hoofdvestiging in Weesp werken ca 75 medewerkers. In de periode februari-mei hebben wij plek voor een enthousiaste, nauwkeurige IT stagiair!

In december/januari worden al onze werkplekken uitgerust met Windows 10 in combinatie met Office 365. Hierbij komt de VDI omgeving te vervallen. In plaats daarvan worden mini pc’s ingezet.

Vanaf medio januari starten we met de migratie van alle data naar de Microsoft cloud. Zodra dit is uitgevoerd zullen we op een nieuwe manier gaan werken; dit staat in het teken van samenwerken en flexibiliteit. Zo kunnen we bijvoorbeeld bestanden delen i.p.v. mailen, werken in teams, gelijktijdig in bestanden werken en bestanden remote benaderen via de Microsoft werkplek.

De stagiair wordt medeverantwoordelijk voor de datamigratie naar de cloud. Dit houdt in: het inventariseren van alle aanwezige bestanden/directories met de daarbij behorende rechten, bepalen van de opzet van de nieuwe bestandsstructuur en het opstellen van een migratieplan en het uiteindelijk overzetten van de data naar de Microsoft cloud. 

Daarnaast loopt de stagiair mee in het project waarbij de overgang naar het nieuwe werken wordt voorbereid/uitgevoerd.

Als stagiair zal je meelopen en goed worden begeleid door onze interne IT manager. Ook zul je samenwerken met IT specialisten van een externe organisatie. We bieden stagiairs een stagevergoeding (HBO3 €250,-, HBO4 €350,- en HBO afstudeerders €450,-).

Heeft bovenstaande jouw interesse gewekt? Vind jij het leuk om begin tot eind mee te lopen en mee te denken in dit leerzame traject?

Graag komen wij met jou in contact. Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met de heer E. Blaas, tel.nr. 0294-491717.