Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Focus On Your Sport
Nieuwe Kalfjeslaan 21C
1182 AA
Amstelveen
Amsterdamse Bos

Sport tech startup - Stage - Focus On Your Sport


Houd je van sport en heb je affiniteit met tech? Dan is FOYS op zoek naar jou! FOYS helpt sportclubs, bonden en commerciële organisaties met het automatiseren en digitaliseren van de sport. Het helpt de sport groeien door processen makkelijker en efficiënter te maken. FOYS heeft een digitaal platform ontwikkeld met verschillende modules voor meer dan 12 verschillende sporten.

FOYS helpt sportverenigingen en bonden en commerciële organisaties met het automatiseren en digitaliseren van de sport. Het helpt de sport groeien door processen makkelijker en efficiënter te maken, waardoor er meer focus is op de sport en de lasten op vrijwilligers en werknemers afneemt. FOYS heeft een digitaal platform ontwikkeld met verschillende modules, zoals:

- Ledenadministratie
- Team management
- Competitie/wedstrijden
- Facturatie
- Events
- Communicatie
- Baanreserveren
- Trainers/jury planning

We zijn een tech startup gevestigd in het Amsterdam zijn op zoek naar een proactieve stagiair die ons kan helpen met het aansluiten van de verschillende sportbonden en verenigingen, zowel nationaal als internationaal. We hebben een mooi kantoor in het Amsterdamse Bos, direct gelegen aan de sportvelden. 

We zijn op zoeken naar studenten die ons kunnen ondersteunen op het gebied van product management, maar ook studenten die onze CTO kunnen ondersteunen met de ontwikkeling van onze software.

FOYS gebruikt verschillende technologien voor verschillende modules:

  • Backend development - C# with ASP.NET Core
  • Frontend development - JS development met Vue
  • Mobile app development - Flutter

Heb je interesse of vragen? Neem vooral contact op, er zijn genoeg mogelijkheden. 

Sporten waarin wij actief zijn:

Padel // Atletiek // Roeien // Voetbal // Squash // Klimmen // Schaatsen // Survivalrun // Badminton // Hockey // Judo // Fietsen

 


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree