Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Mansystems
Energieweg 60
3771 NA
Barneveld

Zelf jouw (afstudeer)stage vormgeven?


WE HEBBEN JOU NIET NODIG (om koffie te halen) Maar waarvoor dan wel? Onze organisatie is innovatief, informeel, transparant en leergierig, maar we leren graag nog meer van jonge talentvolle studenten! Verras ons door jouw eigen stageopdracht te verzinnen, waar wij je natuurlijk mee ondersteunen!

WAT BIEDEN WE?

Wanneer je bij ons stage komt lopen is het natuurlijk goed om te weten wat wij je kunnen bieden. Je kunt bij ons een meewerk- of afstudeerstage doen waarbij je een eigen opdracht mag verzinnen die past bij je studie, ambitie en interesse. Binnen onze uitdagende en innoverende werkomgeving is er, naast het doen van je opdracht, veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Sta je er alleen voor? Nee, natuurlijk niet… Je krijgt begeleiding van een ervaren professional die je aan alle kanten helpt met het vormgeven van je opdracht en altijd paraat staat voor het beantwoorden van elke vraag die je hebt. En de begeleider is niet de enige die interesse in je heeft. Onze hele organisatie is gewend aan het feit dat er altijd stagiaires rondlopen en iedereen zal er alles aan doen om je te helpen waar het kan. Daarnaast krijg je een stagevergoeding van 500 euro (of je kan kiezen voor een auto tijdens je stage) en ligt er eventueel een carrière in het verschiet na het afstuderen.

 

WAT NEEM JE MEE NAAR ONS?

Aangezien Mansystems applicaties ontwikkelt voor bedrijven zijn wij op zoek naar studenten die een studie volgen op het gebied van informatica. Door het Mendix platform wat wij gebruiken is het niet nodig om een programmeur te zijn, maar dat mag natuurlijk wel. Als HBO of WO student ben je communicatief vaardig, een teamspeler, heb je een gezonde dosis ambitie en interesse in bedrijven en bedrijfsprocessen. HTML en CSS moeten je niet vreemd zijn, maar we worden helemaal blij als je ook nog kennis van Mendix hebt.

Wij kunnen ons voorstellen dat je enthousiast bent geworden, maar hoe hebben stagiairs hun stage bij ons ervaren? Enkele stagiaires vertellen daarover op onze website wat meer. Trouwens, daaronder staan ook nog voorbeelden van stageopdrachten die voorgaande studenten zelf hebben verzonnen en vormgegeven.

Ben je al enthousiast geworden? Of wil je toch nog meer informatie? Neem dan vooral een kijke op werkenbijmansystems.nl

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering