Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Scheer Nederland BV
Lage Biezenweg 5c
4131 LV
Vianen

Creatieve Developer voor de bouw van Apps


Ben jij de creatieve developer, die op zoek is naar een stage waarin je veel leert en verantwoordelijkheid krijgt? Kun jij goed zelfstandig werken en ben je ondernemend? Dan hebben wij plaats voor jou. Scheer is een informele organisatie, in Vianen. Wij richten ons op verbetertrajecten met betrekking tot ERP projecten met de inzet van Cloud oplossingen.

Wat ga je doen?

Steeds vaker vragen onze opdrachtgevers om Apps voor de ondersteuning van specifieke functies die niet standaard aanwezig zijn in de business applicatie. Zo'n App wordt het verlengstuk van de centrale bedrijfsapplicatie en belangrijk in de ondersteuning van de business. In deze stageopdracht geven wij jou de mogelijkheid hier invulling aan te geven. Vanuit een bedrijfscontext en probleemstelling ga je volledig zelfstandig aan de slag om tot een werkend prototype en uiteindelijk een functionerende App te komen. Durf jij deze uitdaging aan?

Hoe ziet jouw stage opdracht eruit?

We gaan uit van een van een periode van 4 tot 5 maanden. Je maakt kennis met onze organisatie en onze opdrachten, zodat je een scherp beeld krijgt van onze verwachtingen. Dan begint de uitdaging om je thuis te voelen in de ontwikkelomgeving gebaseerd op XML, Javascript en HTML 5. We staan open voor jouw creatieve en constructieve aanvullende ideeën om deze opdracht uit te voeren. Je doorloopt de verschillende fases (planning, design, ontwikkeling, testen, go live), waarbij jij een creatieve oplossing bedenkt om de Portal een gezicht en inhoud te geven. Een mentor ondersteunt je en je maakt deel uit van een innovatief projectteam. De Portal zal uiteindelijk "live" gaan na uitgebreid testen.

Ben jij deze creatieve ontwikkelaar?

Kun jij goed zelfstandig werken, beschik je over overtuigingskracht en ben je niet bang om door te vragen?Heb je kennis van of wil jij je verder ontwikkelen in SAPUI5, het SAP Cloud Platform en OData/ SOAP-services dan komen we graag met je in contact. 

Wat bieden wij jou? 

  • een werklaptop
  • stagevergoeding
  • veel ruimte voor persoonlijke groei 

Na de stage bestaat de mogelijkheid om je carrière als developer voort te zetten binnen Scheer.

Ga jij deze uitdaging aan?

Heb je interesse of vragen? Neem vooral contact op, er zijn genoeg mogelijkheden. 

Geschikt voor studenten:

  • Business IT & Management
  • Software Engineering

 

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering