Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Quintor
Maanlander 14M
3824MP
Amersfoort
ICT

Front-end Afstudeeropdracht: Webassembly met Blazor


Als Front-end Developer werk je vaak met frameworks als Angular of React en in de Back-end wordt er vaak gewerkt met .Net Core of Java. Hierdoor zal je als ontwikkelaar kennis moeten hebben van twee verschillende technologie stacks. Blazor belooft van dit alles weer één stack te maken! Zoek jij voor ons uit wat de voor- en nadelen van Blazor zijn ten opzichte van reguliere webapplicaties?

Webassembly met Blazor

De meeste moderne webapplicaties worden in twee onderdelen verschillende onderdelen opgesplitst namelijk frontend en backend. De frontend wordt hierbij bijvoorbeeld gebouwd in frameworks als Angular of React en de backend in .Net core of Java. Hierdoor zal een ontwikkelaar kennis moeten hebben van twee verschillende technologie stacks. Quintor is benieuwd naar de mogelijkheden van Blazor welke belooft hier weer één stack van te maken. Jij gaat onderzoeken wat de voor- en nadelen van deze technologie zijn ten opzichte van reguliere webapplicaties. Hierbij zullen onderwerpen als server load, performance, leercurve, security en browser ondersteuning grondig onderzocht moeten worden.

Over Quintor

Quintor is verspreid over vier kantoren en wij zijn inmiddels met zo’n 170 werknemers in Nederland actief om in teamverband mooie software ontwikkel projecten uit te voeren voor allerlei grote organisaties in Nederland, maar ook buiten Nederland. Binnen Quintor is er ontzettend veel kennis en expertise op de vlakken Software Development (oa. Java, Dotnet, Python), Cloud, Security, Platform Engineering en Agile Analyse.

Professionele begeleiding

Word begeleid door onze beste IT-specialisten en ga aan de slag met je Quintor afstudeeropdracht volgens een Agile/Scrum methode. Onze begeleiders hebben inmiddels jarenlange ervaring met het begeleiden en coachen van afstudeerders van allerlei hogescholen en universiteiten. Inmiddels zijn er zo’n 176 afstudeerders binnen Quintor actief geweest sinds de oprichting in 2005. In 2019 hebben 40 studenten een opdracht gevonden bij Quintor. En velen treden na het afstuderen bij ons in dienst!

Interesse?

Neem dan contact op met Bram Köhler, Corporate Recruiter binnen Quintor. Hij belt graag eens met je of rijdt graag een keer naar jou toe om meer te vertellen over Quintor en alle afstudeermogelijkheden per vestiging!

Quintor vestigingen: Den Haag, Amersfoort, Groningen en Den Bosch.

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica